Foto van een Fendt Trisix Vario, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door keeko op 16-04-2012 om 22:09:56, met 21 reacties.

Fendt Trisix Vario

keeko
Foto van een Fendt Trisix Vario, bezig met poseren.

Reacties

dombras
En wat doet die john deere daar?
keeko
@dombras Ja, dat is een knap gecamofleerde Fendt he.
Gerton
Ppfff, jij durft wel hoor ... 😉
keeko
Nou he.
deerefan
Nou ik hoop dat ie 1 keer in nederland komt om effe te showen en dan weer snel weg 😄
Inter1246fan
Wat een lomp ding zeg, vreselijk. Die wil je toch niet op je land hebben, dan groeit er de komende 3 jaar toch niks meer waar die gereden heeft. 3 wielen per spoor lijkt me toch niet echt een goede druk verdeling.
Meneer Kool
@Inter1246fan Is ook niet bedoeld voor de nederlandse markt volgens mij.. Iets met grootschaligere uber lappengrond zeg maar 😛 En dan inderdaad maar hopen dat het geen natte grond is. Maar ja.. niet iets voor hier dus.. En dat zou meteen ook wel de reden zijn dat het project even 'op langebaan' geschoven is als ik de reacties bij een andere foto zo lees..
Gerton
@Meneer Kool met lange baan doelde ik meer op de gehele verbouwing van de fabriek en de ontwikkelingen in de bestaande series o.a. uitstoot die gereduceerd moet worden ...
Meneer Kool
@Gerton Dat snap ik. Maar ze hebben dus wel iets beters te doen. Bijvoorbeeld dus wat jij zegt 'Ontwikkelingen in de bestaande series'

Maar zou het niet kunnen dat het trisix project sowieso niet een mindere prioriteit heeft omdat de markt voor het apparaat een stuk kleiner is? Of vergis ik me daarin?
930triplemaaier
@Meneer Kool van wat ik gehoord heb is de trisix gewoon een concept model om dingen uit te testen voor de toekomst en was nooit de bedoeling geweest om deze op de markt te brengen
Fendttrisixfan
Quote @930triplemaaier:
van wat ik gehoord heb is de trisix gewoon een concept model om dingen uit te testen voor de toekomst en was nooit de bedoeling geweest om deze op de markt te brengen

maar door het overlijden van de uitvinder of de ontwerper ervan kort erna was er toch voor gekozen om deze te produceren als respect ofzoiets...
Meneer Kool
@Fendttrisixfan Zo.. lijkt me een duur eerbetoon dan 😛
Gerton
Heren, @Fendttrisixfan heeft gedeeltelijk gelijk haalt alleen een paar dingen door elkaar.
Hermann Merschroth (vice president van Fendt) vond de TriSix een mooi project waarin hij veel mogelijkheden zag. Hij was dan ook de drijvende kracht achter het project. Na zijn overlijden is er idd gezegd door Fendt (of in ieder geval in de pers gekomen) dat het TriSix project doorgaat uit eerbetoon aan dhr. Merschroth.

Uit de tests met de trisix zijn er diverse uitkomsten doorontwikkeld en o.a. met de nieuwe 900 serie in productie gegaan.

De TriSix staat er op het moment triest bij, hoop niet dat het hetzelfde verhaal gaat worden als met de Evo ...
Fendttrisixfan
Quote @Gerton:
@Fendttrisixfan heeft gedeeltelijk gelijk haalt alleen een paar dingen door elkaar.

er zit al zoveel in m'n hoofd dat ik het er soms niet allemaal meer in de juiste volgorde eruit krijg 😃
wiltie63
Wat een idioot ding! wat heb je daar nou aan? veel te groot en je kun nauwelijks zien wat er in je hef hangt!
@Gerton ik heb gehoord dat er een paar van deze 6wielers in Canada en in Rusland lopen, klopt dat?
+1
eppo!
@StijnTheDeereDriver volgens mij is er maar 1 op de wereld als ik gelijk heb
MaxxuM4ever
Weet iemand hoe
Het momenteel met de trisix is? Nu de 1050 zijn plekje op de productie lijn heeft ingenomen.
Staat deze in een museum of ergens het 5 zachte banden stof te happen achter in een magazijn van fendt of erger gesloopt?
Fendttrisixfan
@MaxxuM4ever zou blijkbaar gesloopt zijn en nooit in productie gaan
MaxxuM4ever
@Fendttrisixfan ook wel weer zonde, zou mooi bij Reiff in de collectie gepast hebben denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Trisix Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!