Foto van een Demag DL100, bezig met poseren. Dit is de shovel van mij  oom, ooit van loonwerker/aannemer Tillemans geweest. Mijn oom vermoed dat dit de enigste in nederland is, of 1 van de enigste. AU

Demag DL100

danny_ford
Foto van een Demag DL100, bezig met poseren. Dit is de shovel van mij oom, ooit van loonwerker/aannemer Tillemans geweest. Mijn oom vermoed dat dit de enigste in nederland is, of 1 van de enigste. AUB even verplaatsen naar DL100.

Reacties

meilandfan
Ik, danny_ford en isekinoel hebben dit object verplaatst van Tractoren Demag H23 (Poseren) naar Tractoren Demag DL100 (Poseren)
meilandfan
Ik, danny_ford en isekinoel hebben dit object verplaatst van Tractoren Demag DL100 (Poseren) naar Tractoren Demag DL100 (Poseren)
ford5000
Dat is zeker een zeldzaam shoveltje! Inderdaad iets om heel zuinig op te zijn!
vere
Goedeavond, wat gaaf om n stukje historie van ons familiebedrijf terug te zien! Is deze shovel nog in Nederland ?

Met vriendelijke groet
René Tilleman
danny_ford
@vere

Hallo René,

De shovel is nog altijd bij mijn oom in Nunspeet.

Groeten,
Danny
vere
@danny_ford Wij komen graag een keer bij de shovel kijken. Zou dat kunnen?
danny_ford
@vere
Je zou dan even contact met mijn oom moeten opnemen, heb destijds zijn tel nummer een keer doorgestuurd via een persoonlijk bericht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Demag DL100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!