Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met ploegen / eggen. Dit is een rabe sturmvogel. Het merk rabe staat wel op de site maar sturmvogel staat nog niet bij het type en ik weet niet hoe ik een type kan toevoegen dus kan misschien iemand dit toevoegen? Bedankt ;)

Rabe Sturmvogel

214 foto's van @Jente

Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met ploegen / eggen. Dit is een rabe sturmvogel. Het merk rabe staat wel op de site maar sturmvogel staat nog niet bij het type en ik weet niet hoe ik een type kan toevoegen dus kan misschien iemand dit toevoegen? Bedankt 😉

Reacties

jehan
@Jente je zet er weer een stelduftig aan het werk ..is het moeilik om ze in de goeie map te zetten ?
Koentjuh
Mooi ding!
Jente
@jehan Ja k zou het wel willen doen maar k vind niet hoe k een type kan toevoegen daarom vraag k het zodat alles mooi op zijn plaats komt te staan.
jehan
Ow sorry ik had het hele verhaal onder de foto toen nog niet gezien
Jente
jehan
Nu jij een keer en dan komt het hopelijk goed te staan
IHC453
Ik, IHC453 en jehan hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Ploegen / Eggen) naar Machines Rabe sturmvogel (Ploegen / Eggen)
Valtra-Fordpower
Zucht.... Verplaats alleen foto's als je weet wat de SHIFT knop voor functies heeft..................... !!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rabe Sturmvogel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!