Foto van een Ford 7740, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door casefordhenry op 15-05-2012 om 19:46:44, met 9 reacties.

Ford 7740

casefordhenry
Foto van een Ford 7740, bezig met gras harken.

Reacties

meilandfan
Lijkt wel in een woon wijk joh
casefordhenry
@meilandfan nee was langs de drukke weg richting etten 😛
loki0134
@casefordhenry
waar is deze foto gemaakt dan ben wel nieuwsgierig wie dit is 😛 omdat er wordt gezegd de drukke weg richting etten?
casefordhenry
@loki0134 mijn oom is aan het harken. uhm dit is bij etten/ulft in de buurt waar al die festivals op dat weiland plaats vinden bij die boer met de nieuwe stal
loki0134
@casefordhenry
ooh bij breunissen in silvolde? op dit perceel was afgelopen week festivaart ja maar hebben jullie een loonbedrijf omdat hun zelf johndeere en fendt rijden?
casefordhenry
@loki0134 nee wij moesten toen zondag's voor meiland harken omdat ze het zelf ook druk hadden
loki0134
@casefordhenry
ooh dus deze combi is van een boer? omdat meiland een claas hark hebben dacht ik. dan hebben jullie aardig wat hectares om te harken om zo'n grote hark rendabel te maken ofniet? ( ik vraag je het ei uit de kont haha)
casefordhenry
@loki0134 rond 50ha in de buurt ongeveer maar mijn ooms doen alles zelf met zen 2e 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!