Foto van een Volvo BM 350, bezig met balen persen. Zo de eerste ronde van dit jaar, 90 baaltjes op 2e pinksterdag, hartstikke mooi!!

Volvo BM 350

Gerrit GBo
Foto van een Volvo BM 350, bezig met balen persen. Zo de eerste ronde van dit jaar, 90 baaltjes op 2e pinksterdag, hartstikke mooi!!

Reacties

appie1967
Zo nog druk geweest dus gerrit
zeppertje14
Prachtig
a3vandiejen
Prachtig met dit weer
Gerrit GBo
@appie1967 Klopt, al met al ook nog een klein uur rijden voor mij, was in Opheusden. Aan de snelheid ligt het niet, haal zeker 35km/h met deze Volvo.
radium45
@Gerrit GBo

16.9R38?
Gerrit GBo
@radium45 Ja, klopt. Hiervoor moeten de spatborden op de hoogste stand gezet worden en met de beugels op de achteras zover mogelijk naar binnen worden gezet. Al met al past het dan net, je kuntje vingers niet meer om de rand van het spatbord houden 😉
radium45
@Gerrit GBo

mooiste eigenschap van deze tractoren vind ik het perfekte weggedrag, het trilt niet, hobbelt niet, stuiterd niet, puur genieten.
Gerrit GBo
@radium45 Liggen inderdaad als een blok op de weg, qua gevoel niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Super Major, maar ook niet met een Fendt (naar mijn mening).

En wat ik geweldig vind, het trekt als een beer, terug schakelen is eigenlijk niet nodig hij pakt altijd weer op. Als het moeilijk word begint hij gewoon harder te grommen, top!!
radium45
Quote @Gerrit GBo:
terug schakelen is eigenlijk niet nodig hij pakt altijd weer op

idd. blijft doorgaan. en soms voor de fun ff een kabelbindertje om de koudstart voor meer sfeer op de weg.
Gerrit GBo
@radium45 Haha, inderdaad, je bent dan wel te volgen via de rookpluim!! Roken wil evenwel redelijk, als ik opschakel van 9 naar 10 met de hoog-laag versnelling laat hij via de uitlaat weten dat hij er zin in heeft 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!