Foto van een Volvo BM 350, bezig met balen persen.. Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 29-05-2012 om 20:15:32, met 8 reacties.

Volvo BM 350

Gerrit GBo
Foto van een Volvo BM 350, bezig met balen persen.

Reacties

a3vandiejen
Mooie combi
Gerrit GBo
@a3vandiejen Dank u, loopt ook hartstikke mooi, ben natuurlijk maar een amateur maar ben erg content met de pakjes die deze combi produceert. Het is zeker geen straf om hier mee op pad te zijn, de hele middag een big smile!!
a3vandiejen
Ja dat geloof ik haha
JD-4450
Prachtig! hier wil ik ook wel een dagje mee persen
RF-HanomagR19
Pers van jouw zelf @Gerrit GBo
En de major voor de wagen met hooi?
Gerrit GBo
@RF-HanomagR19 De pers heb ik samen met de oom waarvan ook de 350 is. We hadden gezamenlijk de wens om zo af en toe voor de hobby te persen en hebben zodoende een jaar of drie geleden de pers gekocht.

De Major is thuis gebleven, heb de 350 meeegenomen vanwege transportsnelheid. Dit was ongeveer 35km van mij vandaan en ik hoefde alleen te persen. Dan is het wel fijn dat je wat harder gaat als 20km/h, al met al toch een uur rijden.

Mijn eigen 470 is wat te groot/lomp voor dit werk naar mijn mening.
Super50
Mooie combinatie! zo'n 350 is wel een ideale trekker zeker om aan zo'n pers te hangen? heeft die dubbele koppeling?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!