Foto van een Yanmar SV100-1, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.Yanmar's grootste minigraver met een gewicht van 10 ton. Al mee al is Yanmar een zeer mooie toevoeging aan het toch al zeer uitgebr

Yanmar SV100-1

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
Foto van een Yanmar SV100-1, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.

Yanmar's grootste minigraver met een gewicht van 10 ton. Al mee al is Yanmar een zeer mooie toevoeging aan het toch al zeer uitgebreide importprogramma.

01-06-2012-Esbeek

Verplaatsen naar SV100-1!

Reacties

JD6930
Ik, JD6930 en deerefan hebben dit object verplaatst van Tractoren Yanmar SV08 (Poseren) naar Tractoren Yanmar SV100-1 (Poseren)
Tom VB
Yanmar bij GJdK??? Yanmar loopt toch via Wynmalen ?
JD6930
Quote @Tom VB:
Yanmar bij GJdK??? Yanmar loopt toch via Wynmalen ?

Ja, de rupsdumpers en minigravers gaan vanaf nu via de Kok, maar wel echt pas sinds kort, het mag pas net bekend gemaakt worden, de dealers en (grondverzet?)klanten van de Kok worden in een van deze dagen per brief verwittigd. Op een beurs wordt het binnenkort voorgesteld aan het grote publiek, ik weet alleen zo even niet meer welke beurs. Denk TKD?

Wat had Wynmalen allemaal van Yanmar?
Tom VB
Wynmalen & Hausmann zijn(waren?) importeur van Yanmar, naast Liebherr. Ik weet dus niet hoe het nu gaat lopen.
Als ik GJdK was en kon kiezen tussen Yanmar en Ha-niks nou dan wist ik het wel.
JD6930
Quote @Tom VB:
Wynmalen & Hausmann zijn(waren?) importeur van Yanmar, naast Liebherr. Ik weet dus niet hoe het nu gaat lopen.
Als ik GJdK was en kon kiezen tussen Yanmar en Ha-niks nou dan wist ik het wel.

Oke. Ja, meestal ist bij merken met dezelfde soort/maat machines, of het één of het ander maar denk dat ze het bij Yanmar en Hanix niet erg vinden dat ze beide merken hebben.

Maar dan schat ik dat Wynmalen & Hausman de grotere machines en de tractoren etc. nog wel heeft. Maar de mini(/midi?)gravers en (mini?) rupsdumpers nu via G-JdK geregeld worden.

Ze zullen niet zomaar gaan roepen dat ze importeur zijn en 500 brieven versturen met het nieuws en de hele productlijn op de TKD in Wezep gaan tonen komende donderdag t/m zaterdag als ze niet officieel importeur zijn, maar het eigenlijk een ander bedrijf is.

Dus ik schat dat het zo is dat de Kok nu dit doet, en Wynmalen & Hausman de rest van Yanmar dan. Oft moet zijn dat ze daar ook een ander bedirjf voor hebben bij Yanmar.

De tractoren van Yanmar levert de Kok in iedergeval niet zover ik weet. Alleen de Minigravers en rupsdumpers, voor Nederland.

Maargoed, misschien dat TF leden op de TKD wat meer duidelijkheid kunnen vinden hierover.

Alle kraantjes en de 2 rupsdumpertjes die afgelopen vrijdag nog in de showroom stonden staan nu opt beursterein denk of gaan er naar toe. Vandaag stonden er iniedergeval nog maar 2. De grootste en een van de kleinste. + o.a. een vrachtagen met een JD 6125R, die helaas zonder hem te lossen weer verder ging, vandaar dat ik daar even langs ben gegaan en dus weet dat er nog maar 2 stonden en de rest waarschijnlijk dus richting Wezep is. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar SV100-1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!