Foto van een Fendt Meerdere. me nieuwe en ouwe trekker naast elkaar.. Foto is geplaatst door fv92 op 14-06-2012 om 19:23:22, met 9 reacties.

Fendt Meerdere

fv92
Foto van een Fendt Meerdere. me nieuwe en ouwe trekker naast elkaar.

Reacties

fendt818vario
Mooi spul! Wordt je ouwe trekker nog gebruikt op het bedrijf of wordt hij ingeruild?
fv92
@fendt818vario morgen word die schoon gemaakt en dan gaat die weg.
fendt818vario
Zijn wel mooie serie´s die 900´s. Beviel hij niet goed, of werd hij te oud?
fv92
Hij beviel goed, zit 1e vario nog in, trekker heeft 11600 uur.
josje
Deze trekker heeft me collega nu gekocht
fv92
@josje daar heb je een goede trekker aan! weinig mee gehad, alleen je hebt kans dat de vario er aan komt want de eerste zit er nog in.
josje
Klopt dat had ik begrepen maar de trekker was eerst aan een belg verkocht maar de bank was het er niet mee eens, toen heeft een collega hem gekocht. maar de remmen maken raargeluid, de stoel moet nieuw, de radio nieuw nog 4 werklampen, nieuwe radio antenne nieuwe voor spardtborden, stuurcilinder is lek dus ik kan nog zat vooruit. maar komt goed
fv92
@josje ja ik weet het, die stoel was zeker bar slecht! heb zelfs nog ff met een stuk hout er tussen gereden. maar als je dat er allemaal aan doet is die weer als nieuw! en hij is sterk als een beer, en hij praat wel leuk ook! dat mis ik wel met die 824

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!