[b]Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.[/b]http://www.loonbedrijfvanvliet.nl/home/index.html. Foto is geplaatst door NHSanderJD op 14-06-2012 om 19:24:13, met 7 reacties.

New Holland TN 75V

NHSanderJD
Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V.
loonbedrijfvanvliet.nl/home/index.html/

Reacties

korteraar
Dit is leuk werk als het mooi weer is en dan met de TC 😄
NHSanderJD
@korteraar Is dat niet veel herrie? Maar om er heen te rijden met de TC ben je lang bezig 😃
korteraar
@NHSanderJD Heel lang mee bezig.... Ben zelfs een keer met die combi terug uit Kamerik gereden.... over het fietspad.... Maar als het echt warm is is deze ook wel lkkr want dan heb je teminste airco. Maar als ik de TC had, had ik ook vaak een iveco bij me 😄 en dan is het wel leuk vindt ik. Ben je verantwoordlijk voor 2 combi`s op 1 dag 😄
NHSanderJD
@korteraar Haha mooi joh haha, in de TN is het ook wel snel achtig warm en als je op de TC zit is het niet zo heel snel warm, hoe doe je het eigenlijk met constante snelheid rijden?
korteraar
@NHSanderJD Zit crouse control op.
NHSanderJD
@korteraar Mooi dan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TN 75V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!