Foto van een Onbekend Geen Humor, bezig met poseren.Zo hoort het! Respect moet je hebben! Wij zijn aan het werk!

Onbekend Geen Humor

Foto van een Onbekend Geen Humor, bezig met poseren.
Zo hoort het!
Respect moet je hebben!
Wij zijn aan het werk!

Reacties

selten
Eindelijk fatsoenlijke wetten 😃!
StefanZ
Zou overal moeten hangen 😄
deerefan
Ik zag hem ook ja op FB 😃
RF-HanomagR19
Dikke bullshit.
Trekker blijft er maar mooi achterrijden, totdat de fietsers weg zijn.
Als ik die fietser was ging ik mooi niet aan de kant!
@RF-HanomagR19 oh is dat zo? Moet je in onze streek/veld es komen rijden tijdens de zomer, een letterlijke ramp met die fietsers, enja het fietsroute netwerk loopt knal door het veld, overal waar je komt rijden ze! Maar respect voor een werkende mens hebben ze niet.. kan er bij mij niet in.

Als er geen plaats is voor af te zetten oké, als er plaats is en het is nog een lang stuk, en ze gaan niet aan de kant, is het gewoon claxon inhouden, ze zullen wel moven 😉
casefarmer
Die borden moeten ze overal plaatsen! verrekte fietsers altijd
RF-HanomagR19
@StijnTheDeereDriver
Ik heb hier een 3 tal jaren ook met een zodanig grote trekker rond gereden dat ik niet veilig kan passeren (smal wegen) gewoon geduld hebben. Ik werd ook per uur betaald 😃, en aan ongelukken heb je helemaal niks! Tevens als auto van tegengestelde richting kwam, blijf ik altijd wachten (vaak centimeter werk). Als hun tegen je aanrijden zijn zij fout, en jij niet.

Heb nu beter betaald werk (niet meer op de trekker), en voor mijn hobby met de lanz/fendt touren gaan ze graag aan de kant en gaat de duim omhoog.
JD 6430 The Best
@StijnTheDeereDriver toeren helpt wel ja! Wij zetten ook wel is ff de werklichten aan als ze omkijken maar niet aan de kant gaan! dan zijn ze ook zo blind!
@RF-HanomagR19 Ja ik ben ook per uur betaald, maar ik ben aan het werk en zij niet, recreatie, hobby, ontspanning..
Een auto mag niet in het veld bij ons of het zou voor landbouw doeleinden moeten zijn..
En als er een auto is stop ik gewoon laat ze paar passeren, daar heb je gelijk in.

Ik ben helemaal niet agressief, ze moeten gewoon begrip tonen, en er zijn keren genoeg dat ik men duim omhoog steek of es toeter (ma das dan wel meestal op de vrouwen 😃 haha)
RF-HanomagR19
Quote @StijnTheDeereDriver:
(ma das dan wel meestal op de vrouwen haha)

Ik steek geen duim op, pas zelfs grepen mensen na de fototoestel toen ik langs kwam 😃
JohnDeere4755
Tja Stijn... Dan ga in Duitsland wonen he 😃
pieter523
Juist mooi bord 😄
DESLAGERURRE
@RF-HanomagR19 dan had je wel een probleem als ik jou dan ik 't tegen kwam 😉
fendtjuh
BOTS was het dan 😃

Maar rustig aan achter de fietsers aanrijden onder het mom van de baas betaald wel, wat is dat nu weer voor instelling...

Fietsers moeten soms beter aan de kant en trekkerchauffeurs wat minder hard jagen.
DESLAGERURRE
@fendtjuh er bestaat ook nog zo iets als stil gaan staan 😉 :lol:
fendtjuh
Oja 😃
DESLAGERURRE
@fendtjuh kun je tenminste ook even rustig wat eten :lol: maar de berm in .. dat NOOIT 😃
dx11
Quote @DESLAGERURRE:
maar de berm in .. dat NOOIT

/
Als er een collega aan komt dan? Het recht van de sterkste? 😃
DESLAGERURRE
@dx11 nop .. dan nog niet ... en nou denken jullie "wat een opschepper " maar dan kennen jullie mij nog niet zo goed .. :lol:
maartendankers
Quote @fendtjuh:
Maar rustig aan achter de fietsers aanrijden onder het mom van de baas betaald wel, wat is dat nu weer voor instelling...

Daarom heeft hij dat werk maar 3 jaar gedaan denk ik?
DESLAGERURRE
@maartendankers waarschijnlijk wel ... scheut gin donder op met hem :lol:
dx11
@DESLAGERURRE Haha, had de loonwerker hier in de buurt ook. Was net klaar met mestrijden, rijd terug naar de zaak, komt er een auto aan welke niet aan de kan wil. Maar hij (kon/wilde) ook niet. Dus ze standen daar tegenover mekaar op de weg. En het duurde even, toen dacht die kerel ik pak de vetspuit er bij, en smeer de bemester alvast door, hoeft dat straks niet. Haha. Toen was het maar even of de auto was weg 😃
DESLAGERURRE
@dx11 juist ! zij kunnne makkelijker in een dam parkeren dan z'. grote combinatie ..
casefarmer
Keer wou een kerel niet aan de kant, 2 wagens balen bij me dus achteruit wou ook niet echt, dan maar trekker stil zitten en lekker broodje eten 😛
selten
Als ze niet aan de kant willen laten blijken dat je er meteen doorheen wil? Lege tractor heb ik geen moeite mee. Maar zodra ik iets van lading ofzo bijheb...
dx11
Quote @selten:
Maar zodra ik iets van lading ofzo bijheb...
Meestal ben ik niet zo moeilijk. Ik ga vaak wel even netjes aan de kant. Alleen met vee doe ik het nagenoeg nooit. Wordt het altijd meteen onrustig in die wagen.
selten
@dx11
als ik een beetje gewicht bij heb en ik zie/weet dat het nat is, gaan ik niet aan de kant. Is misschien asociaal maar als ik vast zit is veel zwaarder als een auto. Heb wel eens met de 4wielige wagen gereden met +- 12 ton ijzer erop. Hoog en schommelde nogal wat. Dan ga ik niet de berm in. Auto's kunnen dat dan net zo makkelijk. Of er moet natuurlijk geen andere optie zijn i.v.m. bomen ofzo.
eppo
Deze wegen zijn aangelegd puur en alleen voor landbouw verkeer fietsers hebben op deze wegen niks te zoeken. dus die horen er niet op te rijden. autoverkeer is er ook verboden ideaal voorelkaar daar in duitsland. hier kan nederland nog een voorbeeld aan nemen fiets paden genoeg voor die fietsidioten
RF-HanomagR19
@maartendankers
Je kan ook natuurlijk de fietsers uit hun sokken rijden. Maar dan de rest van je leven met het gevoel rondlopen dat je iemand dood gereden hebt voor 3 minuten tijdwinst... BRAVO!!

Pas een syntus bus achter me toen ik rond reed (met trekker) bijna de ruitenwisser in me rug. ik ga toch echt niet aan de kant hoor. Wachten ze maar.
radium45
Wat een meningsverschillen weer, jongens het is van beide kanten een beetje geven en nemen. Je moet niet vergeten hoeveel geld de touristische sektor in het laadje brengt. Nu zijn jullie die stoere jongetjes op die tractoren waar je zonder rijbewijs op mag rijden, over hoeveel jaar zijn jullie het die daar fietsen met bv kleine kinderen.
Tuurlijk, ik erger mij ook wel eens aan fietsers. Maar het valt mij ook heel vaak op dat wanneer ik heel netjes met de auto op een dam ga wachten dat sommigen nog geen beetje gas terugnemen en dan met zon ''kijk mij eens'' blik heel stoer kijkend met 10 cm speling met 50 langs komen denderen en dan nog niet het fatsoen hebben om iets van een dankgebaar te maken.
casefarmer
@radium45 Mij is altijd geleerd dat wanneer er iets groots aankwam op dat je dan aan de kant gaat 😉
Valtra-Fordpower
@radium45 Inderdaad, als ik met de auto aan de kant ga, verwacht ik minimaal een zwaai of dergelijk gebaar, anders ben je gewoon een hufter.
Valtra-Fordpower
@selten Bedenk wel dat een trekker offroad banden heeft, en een auto niet. Die zal bijv. veel sneller vast staan in de berm dan jij. Als je gewoon rustige ietst in de berm gaat is er niets aan de hand. Het spul ligt niet zomaar om.

Zoals gezegd het is "Geven en Nemen".
TurnMeLoose
Discussie niveau hier van 0,0 door sommigen...
selten
@Valtra-Fordpower
Tsja gas terug nemen doe ik ook. Maar als jij met een combi rijdt die aan het hellen is ga jij ook niet zomaar een berm in die een stuk lager ligt als de weg. Natuurlijk een tractor is erop gemaakt. Maar om het zekere voor het onzekere te nemen zou ik eerder zelf op de weg blijven.
Valtra-Fordpower
@TurnMeLoose Ik zou zeggen, wakker het vuur maar weer op. 😉 😃

@Selten bij extreem drassige omstandigheden ga ik de berm niet in... Zodra je stil staat sta je muurvast.

Hier komt het vooruit kijken en het inzicht te voorschijn, moet de trekker stoppen zodat de auto een parkeerhaven kan induiken? Moet de auto de parkeerhaven induiken zodat de trekker kan doorrijden?
TurnMeLoose
@Valtra-Fordpower Nou nee, Het kortzichtig gedrag vindt ik jammer... ( eerder kinderachtig )
Valtra-Fordpower
@TurnMeLoose Tsja, wat had je verwacht dan? Kinderen geven vaak kinderachtige (re)acties.
selten
@Valtra-Fordpower
Parkeer havens ken ik hier niet. Het is ook een beetje geven en nemen. Als ik hier voor het huis op een 80km weg voor een auto aan de kant zou moeten omdat deze vaak te hard en niet netjes rijdt, leer ik mezelf wel af aan de kant te gaan. Auto's die denken dat de 1 meter breder zijn als ze echt zijn en die moet je dan passeren. Lekker is dat. Natuurlijk als ik een manier zie om een auto fatsoenlijk te vermijden zal ik het doen. Maar als de auto wild aangereden komt en zelf niet op zoek is naar een fatsoenlijke oplossing is hun kans verspeeld. Vaak zie je aan de auto al wat voor mensen het zijn. Als ik een VW golf II in het zwart met geblindeerde ramen zie, weet ik wel wat voor bestuurder erin zit. Sowieso ga ik voor hun niet aan de kant. Of mensen die met hun grote dikke auto's rijden met zon smerige paardenwagen en dan denken dat ze kei groot zijn. Als ik die zie heb ik persoonlijk weinig behoefte om aan de kant te gaan...
Valtra-Fordpower
@selten Dus jij zegt dat de auto altijd maar aan de kant moet? Wat nou als jij tegenover je een passeerplaats tegen komt met de trekker en daarna een hele tijd niets meer, er komt een auto aan, elkaar passeren kan eigenlijk alleen op de passeer plaats, wat doe je dan?
selten
@Valtra-Fordpower
dan zou ik aan de kant gaan. Ik zeg niet dat de auto altijd aan de kant moet gaan. Maar passeer plaatsen kennen wij hier niet zoveel 😉. En het ligt voor mij ook aan de omstandigheden. Als ik met een grote combi rij, of iets wat heel hoog en onstabiel is, dan vin dik dat de auto aan de kant moet.
Valtra-Fordpower
@selten Hier ook niet, maar denk aan dammen, erven en dergelijke. Als je moet uitwijken op een 80km weg is het niet best denk ik.... Die wegen zijn voldoende breed.

Wat je vergeet in je antwoord is de zwaai naar de auto. Dat hoor je ten alle tijden te doen, zo houd je ze te vriend.
selten
@Valtra-Fordpower
Ik probeer vriendelijk te zijn naar bestuurders die vriendelijk naar mij toe zijn. Als ik iemand tegenkom die mij van de weg wil duwen zal ik nooit iets naar die mensen doen. Maar idd als je passeert en die mensen zijn vriendelijk doe je iets terug. Dat ben ik iig vergeten. Bij passeer mogelijkheden doe ik ook trouwens niet moeilijk. Op een erf staan ofzo (mits de lengte van de combi het toestaat). Maar de berm dat laat ik vrij vaak wel.
GROENEDEERE
Moet zeggen dat er onder de jeugdigen weer veel aso types zitten met hun stoere praatjes en lullen alsof de weg voor hunzelf is. nederland en ook andere landen is een samenleving. Er zijn in heel het land en in de politiek al dikke discussies over het landbouw verkeer en het gedrag van de jeugdige bestuurders vanneer halen jullie nou die dikke plaat voor jullie kop vandaan en zien dat jullie het met dat stoere gedrag het verpersten voor jezelf en de rest van het land. moet er soms eerst een dode vallen voor je na gaat denken? ja als er een dode is gevallen denk je de rest van je leven na. geduld van een ezel hebben jullie de mensen maar opjagen of de berm indrukken want je bent toch groter dan hun. ik vind het slecht gesteld met de jeugd op de trekker tegenwoordig en sommige reactie hier bewijzen dat ook weer. kom op wees een heer in het verkeer. hou je geduld die drie minuten is een mensenleven niet waard en jouw slapeloze nachten vol nachtmerries ook niet
maartendankers
Quote @RF-HanomagR19:
Je kan ook natuurlijk de fietsers uit hun sokken rijden. Maar dan de rest van je leven met het gevoel rondlopen dat je iemand dood gereden hebt voor 3 minuten tijdwinst... BRAVO!!

Je rukt het nu totaal uit het verband...
Wim3065
Ik probeer steeds zo netjes mogelijk aan de kant te gaan voor fietsers. Voor auto's vind ik het maar normaal dat ik in de dam ga (als de combinatie het toelaat) en niet de auto. Als er een auto voor mij stopt, wat frequent gebeurd, dan steek ik zeker mijn hand op! Vrouw of geen vrouw. De mensen hebben dat ook graag, dat zie je aan de lag of de hand die je terug krijgt! Als je dit doe, zie je ook wel dat je meer en meer begrip van de fietsers krijgt. Natuurlijk heb je nog die wielertoeristen die met 2 op een rij rijden en denken dat de wereld van hen is, die laat ik dan maar rijden. Als ze in de tegengestelde richting komen en ze weigeren om achter elkaar te rijden laat ik gewoon plaats voor één fietser. Zodat ze verplicht zijn. Daarbij pas ik natuurlijk mijn snelheid enorm aan (bijna stilstand). En ook die mensen krijgen een vriendelijk knikje. Ze kunnen het maar leren 😉.
eddie
Ik ga ook altijd wel aan de kant, voor een auto gewoon de helft in de berm ( de andere helft is voor hun ) voor fietser ga ik ook vaak wel aan de kant alleen voor die wielrenners dei zo stug blijven fietsen ga ik geen cm aan de kant die kunnen de berm in en voor toeristen die denk dat iedereen vakantie heeft en mooi blijven fietsen kunnen van mij ook de berm in, daar heb ik weinig respect voor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Geen Humor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!