Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.Deze werd pas door het bedrijf waar ik werk getransporteerd van Duistaland naar Nederland. ik begreep dat de nieuwe eigenaar deze helemaal in originel

Deutz F3M317

dickt
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met poseren.
Deze werd pas door het bedrijf waar ik werk getransporteerd van Duistaland naar Nederland. ik begreep dat de nieuwe eigenaar deze helemaal in originele staat wil (terug-) brengen. Merk?, type?, wie het weet mag het zeggen. Misschien is hij wel naar een TF'er gegaan. Foto is gemaakt door de chauffeur en ik heb hem gekregen van de buitelandplanner. Karim, bedankt.

Reacties

dickt
Ik, dickt en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz Onbekend (Poseren)
ramele
Ik, dickt en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz F3M317 (Poseren)
dickt
@ramele en @marcoMFFAN
Bedankt. Staan ze op de goede plek.
Leuk dat de huidige eigenaar er meer over heeft verteld. 😄
ramele
@dickt

Kleine moeite, graag gedaan.
marcoMFFAN
@dickt
is maar een kleine moeite
heb het verhaaltje gelezen.leuk, om zo meer over oltimers te weten te komen hier op tf

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F3M317 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!