Foto van een Deutz D4007, bezig met stalvoeren.De 'Nieuwe wagen' doet het goed. Draait geruisloos. Alleen nog een kleinigheid je met lossen, de terugslagklep van de bodemketting is wat in de war.

Deutz D4007

762 foto's van @dx11

dx11
Foto van een Deutz D4007, bezig met stalvoeren.

De 'Nieuwe wagen' doet het goed. Draait geruisloos. Alleen nog een kleinigheid je met lossen, de terugslagklep van de bodemketting is wat in de war.

Reacties

GD tuning Garyp
Ziet er nog netjes uit, die wagen.
De DX 160 al klaar?
dx11
@GD tuning Garyp Wagen is idd erg netjes. Wel wodt deze ook net als onze andere wagen tot boven aan toe dicht. Die latjes zoals bij deze gaat altijd gras tussen zitten wat blijft hangen ed.

Dx160 is bijna klaar. Vandaag is de olie gekomen, dat moet er in, nieuwe filter`s er op en hij rijdt. Ik wil proberen om voor vrijdag ook de fronthef er op te hebben, en een frontgewicht wat ik nog heb liggen passend maken voor de 8 ton zaterdag. Jij doet ook mee neem in aan?
a3vandiejen
Mooie combi zo
GD tuning Garyp
@dx11 Ik doe helaas nergens mee, was gewoon belangstelling. 😉
martijnfendt104
@dx11 plaats je weer een keer foto's van de dx160? ben wel benieuwd hoe die er nu uitziet
dx11
@martijnfendt104 Ja, Zondag komen er foto's. Vrijdag en Zaterdag Trekkertrek.
martijnfendt104
@dx11 oke, ben benieuwd. heb je hem ook al op andere banden gezet
dx11
@martijnfendt104 Vandaar was het zo ver. Foto's staan er op
Rozema
@dx11
Wat voor versnelling pak je als je de pick up ook aan hebt? Loopt dat een beetje met 40 pk? En heb je alle messen erin?
dx11
@Rozema nee een paar messen in. Laadt wel mooi licht dit type wagen. 1 hoog gaat doorgaans goed. Zeker met stalvoeren direct uit zwad gaat dat met gemak

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4007 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!