Foto van een Fahr M1102 Combines / Hakselaars, bezig met maaidorsen.Claeys - Ursel. Foto is geplaatst door MMaarten op 27-06-2012 om 11:27:06, met 15 reacties.

Fahr M1102

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Foto van een Fahr M1102 Combines / Hakselaars, bezig met maaidorsen.
Claeys - Ursel

Reacties

Inter1246fan
Prachtig werken zo, met die oude combines
MMaarten
@Inter1246fan Zeer zeker, deze is van een loonbedrijf, in het hoogseizoen rijden ze dan met 3 combines in het graan en als het minder druk is rijd deze bij de broer van de loonwerker die landbouwer is.
Inter1246fan
@MMaarten

aha, mooi
Inter1246fan
Ik, Inter1246fan en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Fahr Combines / Hakselaars (Maaidorsen) naar Tractoren Fahr M1102 (Maaidorsen)
Schluterfan
Stijn op de Fahr. Het is nog den beste maaidorser dat ze hebben, met verschil van de Claas dorsers, die komen het seizoen niet uit zonder pannes...
MMaarten
@Schluterfan Die hadek gezien na een tip van u 😛
lindehydrocart30
Prachtige combine! super werk ook zo 😃
Schluterfan
@MMaarten

Aah? Waar hebt ge die gezien, want ik herriner der mij niets meer van 😃
MMaarten
@Schluterfan In u straat! Nefest zotten .... ( weet niemeer oe em noemt 😛 )
Schluterfan
@MMaarten

Aah, ja nu wetek het weer! Kwas op weg naar mijn werk toen. Idd neffes zotten Gust zaliger.

Nog geen foto's van Remi zijne nieuwen New Holland? Nen T7xxx in maserati blauw. Kheb hem vandaag terug gezien met de Mengele pres aan, echt prachtige combinatie!
MMaarten
@Schluterfan Nee, heb hem gisteren zien hakselen, maar met de TM, had toch geen tijd. Maar heb die T7070 blue power wel al zien staan. 'K heb gehoord dat hij nu 2 T's zou hebben.
Schluterfan
@MMaarten

Tzou kunnen, maar dienen Maserati Blauwen zit met een Y-plak, dus tmoe zijn dat hij iets in ruil gegeven heeft. Sta in schoon letters zijne naam boven op de voorruit. Bedrijf is in constrast met enkele jaren geleden moetek zeggen. Dienen TM is ook nog ne schone vinnek met die witte bullbar der vanvoorn op.
MMaarten
@Schluterfan Kan niet hé, als ge iets wilt omruilen met een oud plak nu moet ge zowiezo een nieuw krijgen. Kheb hem een tijdje zien staan zonder plak dusja.
Schluterfan
@MMaarten

Toen ik mijnen Megane ingeruild heb op den nieuwen is mijn plak tzelfde gebleven :S. Kdacht ook dak een nieuw moest aanvragen, maar da was nie nodig.

Miss dat da plak der voorlopig op staat, kga er es letten als er al een nieuw aanhangt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fahr M1102 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!