Foto van een New Holland W 110 B met Trioliet kuilhapper. Foto is geplaatst door fendt-412 op 08-07-2012 om 19:55:48, met 15 reacties.

New Holland W 110 B

fendt-412
Foto van een New Holland W 110 B met Trioliet kuilhapper

Reacties

claasenfendtfan
Werkt dit mooier/makkelijker als een ap happer?
fendt-412
Heb alleen nog maar wat kleine baken geladen voor jongvee en droge koeien. Beetje de losse restjes er hoeken weghalen. Gaat wel 2ton mais in en 1,2ton gras met een erg volle bak. Zit al wel mooi los in de bak als je het hebt gesneden.

Vind het niet makkelijker werken, valt nog wel eens wat naar beneden naast wat je aan het happen bent. Zit wel een weeginrichting op de shovel, dat werkt wel donders mooi!
claasenfendtfan
Oke, beste bak nog wel dus. Dat zal wel ja, weeginrichting op de shovel lijkt mij ook wel ideaal 😃
claasenfendtfan
Word er nog een silo gebouwd straks dan? zie allemaal elementen achter de shovel staan 😛
fendt-412
@claasenfendtfan

ja, komende week even wat wandjes zetten.
hij zet deze elementen gewoon op een betonplaat neer. Van de rand moet het dan maar naar binnen vallen. Of je nou 10cm of 30cm niet kunt happen maakt ook niet zo heel veel uit. Kunt ze wel altijd weer verplaatsen mocht je dat willen.
claasenfendtfan
Ahahh, ideaal 😛
deerecase
Nieuwe shovel?
fendt-412
@deerecase

net een jaartje oud volgens mij.
deerecase
@fendt-412 oke maar dit is dus de vervanger van de werklust? was de werklust te oud geworden of te veel problemen?
fendt-412
@deerecase

dit is het speeltje van mn stageboer. Niet van ons thuis 😛
Werklust draait nog steeds probleemloos, soms een slang lek en het rempedaal lekt iets lucht. Als dat het ergste is bij 16500uur hoor je mij niet klagen, die gaat hier nog wel wat uurtjes maken 😄
deerecase
@fendt-412 ow dacht al dat de werklust weg was. maar dat valt dan nog wel mee met de problemen. dat kan met een nieuwe shovel ook wel dat er een leiding knapt.
fendt-412
@deerecase
Had je bij nieuw spul maar de garantie dat het niet stuk zou gaan 😛 Van een beetje kuilhappen heeft de shovel ook niet veel te lijden. Alleen inkuilen heeft hij het wel moeilijk, genoeg smeren en jaarlijks olieverversen en loopt dat ook wel los 😄
deerecase
@fendt-412 goed onderhoud doet een hoop.
Jasperfendt
@fendt-412 Groter dan onze new holland shovel 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland W 110 B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!