Foto van een Mc-Cormick D8-62, onder afdak :DDeze combine heeft jaren in het IHC museum in Rommerskirchen gestaan. Na jarenlange stilstand is deze vervolgens weer tot leven verwekt en geheel nagekeken

Mc-Cormick D8-62

138 foto's van @caseih212

caseih212
Foto van een Mc-Cormick D8-62, onder afdak 😃

Deze combine heeft jaren in het IHC museum in Rommerskirchen gestaan. Na jarenlange stilstand is deze vervolgens weer tot leven verwekt en geheel nagekeken en waarnodig voorzien van nieuwe onderdelen door de vorige eigenaar. Optioneel was de hydraulische haspelverstelling en het hydraulisch te heffen maaibord. De tweede optie wat deze machine heeft is een graantank met vijzel i.p.v. een 'afzakinstallatie'.
Als motorblok is een motor van een normale trekker genomen (D324, D326, 323), maar door deze meer toeren te laten draaien kom je uit op 34 pk in plaats van de gebruikelijke 24 pk.
De maaibreedte bedraagt 2,1 meter en de maximale snelheid op de weg 11,5 km/h 😄

Reacties

Inter1246fan
Mooi! Ziet er nog goed uit!
looman
Mooi om te zien en te lezen, wanneer gaan de eerste bunders er door?
dennis fordson
Komt hij zo uit de bosjes ?
caseih212
Hij is nu van mij ja 😄 nee komt netjes uit een schuur, heeft maar even in de bosjes gestaan...
de eerste bunders zullen er midden augustus wel doorgaan 😄
reneschrik
Mooi ding
Fendt_favorit
Kan niets anders zeggen dan super!
IHC-power
In die loods gaan er nog wel wat binnen. 😃
johndeere310
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D8-62 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!