Foto van een Versatile Genesis 250, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door fendt-412 op 18-07-2012 om 02:50:48, met 13 reacties.

Versatile Genesis 250

fendt-412
Foto van een Versatile Genesis 250, bezig met gras harken.

Reacties

fendt trekkertje
Stage?
Trekkerman Tom
Mooi Sprintmastertje 😉
fendt-412
@Trekkerman Tom
met de naam sprintmaster of acrobaat doe je dit ding eigenlijk tekort 😛 Aan de ijzeren zonnen zitten rubberen delen waaraan kleine ijzeren tanden van 4cm zitten, knappen hierdoor veel minder tanden af en volgt de grond beter. Stond niet appart veel op, maar wel een gelijk, of misschien wel een betere wiers dan een cirkelhark.
eppo
Ik zeg importeren dat ding 😃
newholland6640
En rijdt die trekker nog een beetje?
fendt-412
Is bijna hetzelfde als een newholland 70serie dacht ik, en zon fiat G serie. Alleen dan met een echte motor, een cummins. Is verder een aardig simpele trekker, maar die motor wil wel lopen, wat een geluid 😄
SJB533
@eppo
Die trekker of wielhark?
eddyscania
@SJB533

allebij...........
Valtra-Fordpower
@eddyscania

....Samen met een 312... ?
eddyscania
@Valtra-Fordpower

graag...............(snik)
Valtra-Fordpower
@eddyscania

Maar dat bedrijf staat nu leeg dus? En die 312 staat nu inmiddels ook ruim een jaar stil?
eddyscania

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile Genesis 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!