Foto van een New Holland TD-90, bezig met poseren. De trekker van Schuiteman uit elspeet die op het moment bij van engelen in nunspeet, deze trekker wordt gebruikt om de militaire banen voor de tanks

New Holland TD-90

danny_ford
Foto van een New Holland TD-90, bezig met poseren. De trekker van Schuiteman uit elspeet die op het moment bij van engelen in nunspeet, deze trekker wordt gebruikt om de militaire banen voor de tanks te schuiven.

Reacties

manus
@danny_ford

Ik heb op vakantie ook zo een Renault gezien
HesselFiatpower
Lijkt wel stoer hier rijd er ook een alleen dan TM 115
Trekkerman Tom
Kunnen die tanks dan niet tegen een paar hobbeltjes dan? 😃
interRick
@Trekkerman Tom

wist je niet dat er in afganistan altijd een trekker vooraan rijdt om de baan te schuiven.....
Gerrit GBo
@manus In de Achterhoek en op de Veluwe rijden een aantal van dit soort combinaties om de vele zandwegen te schaven. Er werden vroeger heel wat Volvo 650 en 700 voor omgebouwd, die hadden nog een frame waar je de motor in lag, dat was makkelijker aan te passen, tenminste dat maakte men mij wijs.
manus
@Gerrit GBo

Ik had er graag foto,s van willen maken maar was net te ver weg!!
danny_ford
@manus
Hier in de buurt rijden er twee van schuiteman, deze en een tm ( ik dacht zo uit m'n hoofd dat het een 165 was, maar durf het niet met zekerheid te zeggen)
newhollandharald
Is een tm 120!
danny_ford
@newhollandharald
Oke, excuus, ik wist het niet exact meer
Trekkerman Tom
@interRick Hahaha 😃
john deere 7810
Hier liepen vroeger ook een paar van die volvo's in de rondte
Johndeere2012
Leuke trekker zo met die schuif er op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TD-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!