Foto van een New Holland TS 115, bezig met dumperen.. Foto is geplaatst door Remiford op 27-07-2012 om 17:23:40, met 10 reacties.

New Holland TS 115

Remiford
Foto van een New Holland TS 115, bezig met dumperen.

Reacties

B - W
@Remiford
pas las ik hier ergens dat jullie alles verkocht hadden, wat klopt dar nu van?
Remiford
@B - W dat klopt helemaal...dit is de laatste keer dumperen. Alles wordt nu afgerond. De foto is trouwens vandaag gemaakt.
DETAIL_MAN
@Remiford

Wat is de reden dat jullie stoppen, niet meer rendabel genoeg ofzo?
Remiford
@DETAIL_MAN Het veen is op. Nieuwe stukken land krijgen kost veel en wordt steeds moeilijker.
B - W
@Remiford
dat is zeer jammer! je hebt toch zeker die prachtige 8210s niet verkocht? dat zou sonde wezen... en wat gaan jullie nu doen? als ik het vragen mag?
Remiford
@B - W De 8210 die er nog is heb ik gekregen, maar heb besloten hem te verkopen omdat ik volgend jaar (tijdelijk) naar het buitenland ga.
Mijn vader gaat met pensioen, wat mijn oom gaat doen weet ik niet. Ik heb altijd gewoon parttime meegewerkt als hobby en heb gewoon een kantoorbaantje 😉.
B - W
Quote @Remiford:
De 8210 die er nog is heb ik gekregen, maar heb besloten hem te verkopen omdat ik volgend jaar (tijdelijk) naar het buitenland ga.

dat zou ik nog maar eens goed overwegen, als je terugkomt krijg je er misschien spijt van!
maar moet je tuurlijk zelf weten!

ow kijk aan, jullie komen dus nogweer goed terecht!! haha, Veel succes in het buitenland!
Remiford
@B - W Ik heb er goed over nagedacht. Spijt krijgen zal vast nog wel gebeuren, maar je hebt er gewoon niets meer aan. Loonwerk met zo'n ding kan niet. Van buiten lijkt 'ie als nieuw, maar van binnen is hij gewoon 30 jaar oud.

Mooi hobby object, maar hij lust veel en heeft natuurlijk onderhoud nodig. Als ik een super goede baan had met meer salaris, zou ik hem zonder enige twijfel hebben gehouden.
B - W
@Remiford
ja, dat is volkomen waar, zo'n trekker moet je houden voor de hobby, maar daar moet je tijd en plaats en geduld voor hebben!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!