Foto van een Fiat 65-56. De Fiat van de buurman, is een -56 serie, identiek aan de Nastro d'Oro serie. Dus in feite is dit een nieuwe 640. En neem dit maar letterlijk, want hij heeft nog maar 800u op

New Holland 65-56

guy
Foto van een Fiat 65-56. De Fiat van de buurman, is een -56 serie, identiek aan de Nastro d'Oro serie. Dus in feite is dit een nieuwe 640. En neem dit maar letterlijk, want hij heeft nog maar 800u op de teller staan.

Reacties

guy
Verplaats naar 65-56 😄
selten
Is dit geen NH? Dat type bestaat namelijk wel.
guy
@selten

Newholland Fiat inderdaad, dan maar verplaatsen naar NH ook direct 😄
selten
Ik, selten en guy hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 65-66 naar Tractoren New Holland 65-56
Schluterfan
Gekocht voor de hobby?
guy
@Schluterfan

Nee, hiervoor had hij ne Fiat 540, ook nieuw gekocht, dan heeft hij deze gekocht, ook nieuw, dendezen is 15j oud ofzo 😄 En da doe nie meer.
Schluterfan
@guy

Aah, ja 800u op 15 jaar, das nie veel. Em kan hem bijna verkopen voor de nieuwprijs.
guy
@Schluterfan

Zijn oren lagen wree laag toen dak mijne prijs zei 😃
Schluterfan
@guy

Kheb der eigenlijk geen idee van wat zoiet nu waard is.
guy
@Schluterfan

Ik ook nie, gezien die jonge leeftijd nog en die weinig uren.
Schluterfan
@guy

Twas dan eigenlijk toch de moeite niet om die 540 weg te doen? Of had hij der geen idee van dat hij er nog weinig werk voor zou hebben?
guy
@Schluterfan

ja da kan ik nie zeggen, kweet nie hoeveel uren dien 540 had, maar die man is intussen op pensioen ook eh. Zo nen tractuer hebben, en dan aan ons komen vragen voor tzijne ook te harken omdat hij gene hooier heeft 😃
Schluterfan
@guy

Em zou even goed under hark kunnen gebruiken en het zelf samen rijden, dan heeft em nog eens plezier van op de Fiat te rijden 😉.
guy
@Schluterfan

Zeg wel 😄
fiat 666
Das nu nog ne ké ne mooie traktor zi !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 65-56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!