Foto van een Komatsu wa 270, bezig met voeren. das nog ens woest voer halen.. Foto is geplaatst door tone29 op 02-08-2012 om 23:02:29, met 7 reacties.

Komatsu wa 270

tone29
Foto van een Komatsu wa 270, bezig met voeren. das nog ens woest voer halen.

Reacties

ford5000
Met zo'n Komatsu heb ik een jaar of 8 geleden ook nog een poosje gedraaid.
Geen verkeerde shovels, vind ik.
tone29
@ford5000 mooi werk met zon ding man. in 20 min 140 melk koeien voeren voor 2 dagen. sneller kan het niet.
SvenFENDT
Met een weelinkhek? of kiep je die pakken zo voor het hek?
tone29
@SvenFENDT geen weelink hek. gewoon alleen voerhekken en er zit een afschuifbord in de kuil happer. daarmee gooi je het pak los op de grond en een beetje spelen met de shovel heb je alles perfect ervoor liggen voor 2 dagen. gaat super.
loki0134
Dus je hapt het uit en verdeelt het voor het voerhek? samen met gras? zoeken de koeien het dan niet teveel uit want met een wellink voerhek heb je er vaste blokken voor en mengt het zich altijd aardig goed als je de blokken om en om zet 😄?
tone29
@loki0134 als ik eerst voor 2 dagen mais ervoor gooi. en natijd gras. (zoveel gras voeren ze ook niet) dan valt dat best mee. tuurlijk zoeken ze wat uit maar met 120 koeien voor 2 dagen voeren in 20 minuten ga je niet redden met een mengwagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Komatsu wa 270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!