Foto van een Belarus XT3 1507, bezig met poseren.Nogmaals mijn hobbytrekkertje van de zijkant. Weet iemand vanwaar de tank achterop zou kunnen zijn? Ik dacht zelf aan een O&K kraan. Doet momenteel fun

Belarus XT3 1507

belarus-man
Foto van een Belarus XT3 1507, bezig met poseren.

Nogmaals mijn hobbytrekkertje van de zijkant.

Weet iemand vanwaar de tank achterop zou kunnen zijn? Ik dacht zelf aan een O&K kraan. Doet momenteel functie als extra hydrauliektank maar moet eraf. Interesse? Dan hoor ik het wel.

Reacties

B - W
T ding soms op texel gekocht?

dan is dit zijn broertje/zusje...

traktorpool.nl/twentrac/details/…
larss
@B - W
ja dat weet ik wel zeker, heeft hele tijd daar te koop gestaan in de cocksdorp.
belarus-man
@ B - W en larss: Ik kan het niet ontkennen jongens. 😉 Mooi broertje van hem trouwens. Is inderdaad dezelfde. Staat alleen op kleinere banden. Heeft ook nog zijn orginele uitlaatdemper. Die van mij heeft open pijp.
B - W
T'ding mooi stukkie bij beetje opknappen, zien dat je de banden mooi zwart krijgt en je hebt een mooi hebbedingetje!
belarus-man
@ B - W: Klopt! Maar helaas zijn er nog een hoop dingen aan te doen. Maar ik heb de tijd. Het is nou eenmaal m'n hobby. 😉
dwaas88
Mooie beer hoeveel pk is die?
mooie banden veel rubber weinig velg!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus XT3 1507 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!