Foto van een Combine race, bezig met trekkertrekken.. Foto is geplaatst door MattijsDeSmedt op 06-08-2012 om 13:01:40, met 9 reacties.

Combine race

MattijsDeSmedt
Foto van een Combine race, bezig met trekkertrekken.

Reacties

mf-6265
Twas wel mooi tis ne keer iets anders he
Schluterfan
Ik was er ook gisteren, twas de moeite, man man man 😃. Op een gegeven moment zagen die manne verzekers niet meer waar ze reden van de rook hahaha. Heb je op het laatste dat met die auto's ook nog gezien? Ze hebben meer als de helft van de auto's gewoon mogen opladen als oud ijzer volgens mij 😃.
MattijsDeSmedt
@Schluterfan Jaja, heb er filmpjes van, maar moet ze nog op TF zetten.

't Was spectaculair, maar ik vind Izenberge toch nog altijd iets meer de moeite waard. Voor een eerste keer dat Bassevelde het organiseerde was het wel zeker niet slecht.
Schluterfan
@MattijsDeSmedt

Twas de eerste keer dat ik naar zoiets ging, dus vond het voor de eerste keer wel leuk om te zien. Alleen de baan, daar mochten wat meer bochtjes ingezeten hebben vond ik, maar voor de eerste keer vond ik in ieder geval een geslaagde editie!
layho
Ja was zeker de moeite!

Stond er van te kijken hoe die mannen blijven gaan. Den achterste as kapot, geen probleem we vervangen die wel even. Op de zij gelegen en wat riemen kapot, geen probleem die vervangen we wel even.

De race met de 3 camionetten was ook nog wel tof
Zetor 3511
Waar was dit?
MattijsDeSmedt
@Zetor 3511 Bassevelde, bij Eeklo
Zetor 3511
@MattijsDeSmedt oké, 1x per jaar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Combine race ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!