Foto van een Landbouw miniaturen schaal onbekend International, bezig met poseren.Nieuw Affiche van de  24ste Internationale Landbouwminiaturen beurs op 17&18 November 2012 . met als beursmodel de Fen

Landbouw miniaturen schaal onbekend International

840 foto's van @fendt 590

fendt 590
Foto van een Landbouw miniaturen schaal onbekend International, bezig met poseren.Nieuw Affiche van de 24ste Internationale Landbouwminiaturen beurs op 17&18 November 2012 . met als beursmodel de Fendt 930 Vario.

Reacties

B - W
Daar ga ik jou misschien nog wel tegenkomen Piet! haha
Koentjuh
Dit beursmodel ga ik dan wel een keer kopen voor de verandering 😄 .
KOETIE
Van welk merk is die dan?
jurgenkrijt
Hey dit is de Fendt 930 van Jansen heetne tussen de maaiers heb er wel foto's van zoals hier>> jtnfotografie.wordpress.com/2011/06/…
Trekkerman Tom
@fendt 590 Agendapunt van dit evenement even verwijderen a.u.b., hier is namelijk al een agendapunt van.
Valtraboerties
Kzie het hele miniatuur niet, is schaal 1:1
bartjee
Dat is altijd nog zo geweest op de posters.. een foto van het 1:1 model waar het miniatuur beursmodel van gemaakt word..
steyrTom
......En bij de ingang staat het 1:1model.
Valtraboerties
En het is een fendt i.p.v international.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen schaal onbekend International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!