Foto van een Rogedi Kuilverdeler, bezig met poseren.

Voor de critici in dit http://www.tractorfan.nl/picture/649659/ topic!

Functioneert nog steeds zonder gebreken na 3 snede's

Rogedi Kuilverdeler

Foto van een Rogedi Kuilverdeler, bezig met poseren.

Voor de critici in dit tractorfan.nl/picture/649659/ topic!

Functioneert nog steeds zonder gebreken na 3 snede's

Reacties

Valtra-Fordpower
Wel een echte aanwinst die buizen?
@Valtra-Fordpower Kan ik heel duidelijk over zijn: JA!! Veel te laat gedaan.

Het is alleen even wennen met verdelen. Hij moet nu veel vlakker staan en veel minder diep. Maar slipkoppeling is er dit seizoen nog maar 2 keer door gegaan t.o.v. vorige seizoenen bijna iedere vracht wel een keer. Maar kan veel sneller verdelen. Voordeel zit hem vooral in het beter lossen van de buis t.o.v. de orginele lip. Ook de schotel zelf zit eigenlijk alleen maar in de weg.
Fendt926Driver
@Fendt-Farmer-Vario je zegt wel eigenlijk zit de schotel zelf alleen maar in de weg, maar bij de holaras jumbo worden er eigenlijk trommels met schotels aan de ster geklemd zodat de verdeler niet te diep vreet. maar prachtig toch als je een machine naar eigen wensen aanpast en het dan ook nog super werkt. waar heb je die rubber flappen vandaan? zoek er ook nog 2 voor aan mijn holaras jumbo.
ljdekker
Roo rubber in Nieuwleusen heeft vast wel wat liggen.
@Fendt926Driver oudebreuil.nl/index.php/?id=8

Heb zelf nu flappen van 6/7 mm. Is wat aan de lichte kant, 10mm ofzo was beter geweest. Maar ze hebben van alles daar. Ook wel gebruikt (zijn deze ook). En zijn ook niet te duur!
fendtjuh
@Fendt926Driver

Stukkie rubbermat van boxbedekking, van die dunlopmatten, wil ook best.
newholland6640
Lijkt mij mooi zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rogedi Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!