Foto van een John Deere 3650, bezig met poseren.dagje maaien en weidebloten. Foto is geplaatst door tractortje op 07-08-2012 om 22:59:13, met 6 reacties.

John Deere 3650

tractortje
Foto van een John Deere 3650, bezig met poseren.
dagje maaien en weidebloten

Reacties

jmos
Waar komen die wielen vanaf?
tractortje
Ik denk van een aardappelrooier maar ben het nie zeker
tractortje
Een oude avr zelfrijder
Husqvarna
Had er met maaien liever wat bredere banden onder gehad, of heb je 'm normaalgesproken voor de spuitmachine staan?
tractortje
@Husqvarnajij begrijpt het normaal staat deze voor de ziegler spuitmachine voor de mais te spuiten en het graan en na het graan word dikke banden eronder gezet voor te ploegen en voor de maisstoppel onder te werken en te zaaien van gras en graan. Maar omdat onze fiat altijd voor de voedermengwagen hangt gebruiken we john deere voor te maaien dit gaat altijd goed buiten op natte stukken dan zakt hij redelijk vlug in. De kipper hangen we dan aan de fiat als het nodig is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!