Foto van een Versatile Genesis 250, bezig met gras maaien.Capaciteitscombinatie!. Foto is geplaatst door fendt-412 op 09-08-2012 om 18:59:20, met 7 reacties.

Versatile Genesis 250

fendt-412
Foto van een Versatile Genesis 250, bezig met gras maaien.

Capaciteitscombinatie!

Reacties

jmos
Aparte trekker, canada?
fendt-412
Jazeker. Is bijna een new holland, alleen zit hier een echte motor in! Is bijna hetzelfde als zon NH 8*70 en de Fiat G serie, die worden namelijk bij versatile/Buhler gemaakt geloof ik.
johndeere6230
@jmos

lelijk ding bedoel je haha 😛
jmos
@fendt-412 ik ben al niet zo weg van NH maar deze heeft dus een echte motor en plaatwerk draagt dat dezelfde reputatie als NH met plastic trekker?
fendt-412
@jmos
Het is een hele simpele en goedkope trekker.
Afwerking is niet om over naar huis te schrijven. Van buiten gaat het nog wel, van binnen valt het aardig tegen. Kappen die met 2 simpele klipjes tegen de zijkant zitten gedrukt, kun je niet vergelijken met groene trekkers. Alleen dat is de keuze die je maakt, prijzen kun je ook niet met elkaar vergelijken.

Zit een Cummins motor in, full powershift, elektrische ventielen. Valt heel best mee te werken. Kunt net voor de kopakker de trekker in zn neutraal zetten, remt dan af en zoekt zelf de juiste versnelling op. De bocht door, maaier zwenken en kunt hem zo in de vooruit zetten en weer een paar keer opschakelen. Niets geen geklapper bij terugschakelen oid. Viel me niets tegen.
jmos
@fendt-412
dus samengevat: motor, bak en achterbrug zijn goed maar afwerking en uiterlijk dus niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile Genesis 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!