Foto van een Mc-Cormick XTX 215, bezig met maaidorsen.. Foto is geplaatst door Frank farmer op 09-08-2012 om 19:58:59, met 8 reacties.

Allgaier A22

Frank farmer
Foto van een Mc-Cormick XTX 215, bezig met maaidorsen.

Reacties

SchluterMarco
Volgens mij is dit een Allgaier A22
RF-HanomagR19
Ik, SchluterMarco en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick XTX 215 (Maaidorsen) naar Tractoren Allgaier A22 (Maaidorsen)
Frank farmer
Bedankt
Allgaier R22
Nou volgens mij is het een R22 anders zit het luchtvilter met een bocht.
marcpd
@Allgaier R22 Een R22 heeft van die vier gaten in het vliegwiel, zie je bij deze niet. Ook typisch voor een R22 is dat het vulgat van de waterbak afschroefbaar is.
Allgaier R22
@marcpd maar een a 22 heeft toch een bocht in het luchtvilter en een motorkap?
marcpd
Zowel een R22 en A22 kunnen een motorkap hebben, maar die van de R22 is hoger en er is geen uitsparing voorzien voor het vulgat van de waterbak. De motorkap van een A22 heeft wel een uitsparing voor het vulgat van de waterbak. Je kunt dus een R22 met kap makkelijk verkeerd aanzien als een A24. Wat betreft het verschil in luchtfilter weet ik niet hoe het zit, maar deze kun je snel wisselen, ik heb ook een Porsche waar een andere luchtfilter zit, en er rijden er ook veel trekkers rond die een motorkap gehad hebben. Het kan zijn dat de versie met kap een andere luchtfilter hebben als eentje zonder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allgaier A22 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!