Fahr M1102, bezig met im einsatz zijn.De eerste maaidorser van de plaatslijke loonwerker mocht nog een keertje op bedrijfstemperatuur komen ;-).Foto voor TF'er [@Lindehydrocart30] ;-).

Fahr M1102

1.713 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Fahr M1102, bezig met im einsatz zijn.

De eerste maaidorser van de plaatslijke loonwerker mocht nog een keertje op bedrijfstemperatuur komen 😉.

Foto voor TF'er @Lindehydrocart30 😉.

Reacties

rudy
@Schluterfan
staat er nog netjes bij voor zijn leeftijd.
SchluterMarco
@Schluterfan

Aha, die moest dus het weggetje door de tarwe maken 😃 😃

Dit is inderdaad nog een hele mooie combine
Schluterfan
@rudy

Ja altijd goed onderhouden geweest volgens mij. Ze gebruiken hem alleen voor de kleine stukjes, of als het extreem druk is.

Onderweg wou die plots niet meer rijden, bij al het nieuw tuig zou je de dealer mogen bellen, maar bij deze was het niet het geval, een van de vele hendels was uit positie gekomen, waardoor hij niet meer verder wou 😃. Probleempje was dus snel opgelost. Dat heb je nog bij die oude dingen, dat je veel zelf kan doen!

@SchluterMarco

Nee, dit was bij een andere boer, wat verderop 😃.
lindehydrocart30
Ik was even 2 weken op werkvakantie 😃 haha, maar echt mooi werk! wij hebben vandaag ook even test gedraait met de M66TS, morgen weer volop verder 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fahr M1102 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!