Foto van een New Holland CSX7080, bezig met maaidorsen.. Foto is geplaatst door lookie op 09-08-2012 om 21:12:12, met 8 reacties.

New Holland CSX7080

202 foto's van @lookie

lookie
Foto van een New Holland CSX7080, bezig met maaidorsen.

Reacties

korteraar
Wanneer verwachten jullie te beginnen?
lookie
Misschien zaterdag maar denk nog niet?
lookie
Morgen even monster nemen denk. staat er bij jullie ook nog tarwe of mais van het jaar?
korteraar
@lookie
Wij hebben sinds 7a8jaar alleen nog maar mais en tarwe. Want spruiten aardappels en alle andere producten koste te veel arbeid naast de varkens.
Staat zo`n 8ha tarwe wat wel rijp is maar lang niet droog. Gister met me vader door heen gelopen maar water staat in de spuitsporen.
5a6ha mais hebben we ook maar dat staat echt super. zo`n 2.90m inmiddels.
korteraar
En een hoop eraf gereden dit weekend?
Wij hebben vanmiddag/vanavond alles eraf gereden met 2combines. Ruim 9.3t gemiddeld per HA.
lookie
Zijn aardig bezig geweest. schiet lekker op maaibord van 6,10 en we rijden tussen de 4,5 en de 5,5. zonder verliezen en zitten nu gemiddeld nog op 9,5 ton. en we hebben er 50 ha af. alleen vandaag stil gestaan vanwegen de regen.
lookie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland CSX7080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!