Appie 1967, leg is uit wat hier aan de hand is?,van je geloof afgestapt terwijl ik op vakantie was?,nieuw kado voor je verjaardag of afleiding tussen het schuren door?

Claas Sjomp

210 foto's van @615driver

615driver
Appie 1967, leg is uit wat hier aan de hand is?,van je geloof afgestapt terwijl ik op vakantie was?,nieuw kado voor je verjaardag of afleiding tussen het schuren door?

Reacties

StefanZ
Mooi fendtje
Gerrit GBo
@615driver Midlife-crisis!!!
615driver
@Gerrit GBo dat zal het zijn,als ik z'n mond zo zie maakt ie ook broem broem geluidjes!
615driver
@StefanZ je hebt gelijk maar de aandacht was in dit geval meer bedoelt voor die blauwe overall in het midden(dat vfendtje die in die blauwe overall valt voor z'n leeftijd ook nog best mee hoor!)
Gerrit GBo
@615driver Hahaha, volgende week eens op de werkplaats kijken of Appie met de bus of de skelter is 😉 @Appie1967
appie1967
@615driver als ik ga vertellen dat deze claas skelter met drie versnellingen dus powershift kapot was en dat ik hem gemaakt heb en dat ik hier misschien wel proefrij gelooft niemand
dus is het verhaal dat ze mij naar claas wilden hebben met deze demo maar ik vond de powershift wat hakerig je moest van het gas af anders schakeld de bak niet dus ik blijf toch maar bij fendt
selten
Quote @appie1967:
als ik ga vertellen dat deze claas skelter met drie versnellingen dus powershift kapot was en dat ik hem gemaakt heb

+1
renault 106-54
@appie1967 dat gaat de goede kant op, nu zit je op het 'MOOIE groen'.
615driver
@renault 106-54 als je appie z'n reactie goed leest is dit voor hem dus niet het "mooie" groen, hij is wel nuchter dat íe het bij de enige echte kleur groen houd!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!