Foto van een Claas Markant 65, bezig met balen persen. Weer mooie baaltjes van 18 kg aan het persen,rechts op de foto balen aan het laden.

Claas Markant 65

414 foto's van @rickjd

rickjd
Foto van een Claas Markant 65, bezig met balen persen. Weer mooie baaltjes van 18 kg aan het persen,rechts op de foto balen aan het laden.

Reacties

Johndeere11
@rickjd

hoe kan je zien dan hoe zwaar die dingen zijn?
rickjd
@Johndeere11 daar heb ik een meter voor en af.en toe even 2 wegen en op de duur weet je het gewicht wel in je handen . Maar voor zekerheid even meten
international xl
Zijn er nog mensen die verstand hebben van die persen?
Ben er soms wel eens mee aan het kijken maar wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een markant 50 of markant 60? Alleen de capaciteit? of?
En zijn er nog series persen van claas (kleine balenpers) waar techniche mankementen aan zijn?
rickjd
@international xl
Verschil tussen de 50 55 60 en 65 is onder andere de pickup breedte, en ook de capiciteit en de robuustheid van de spullen, Stel Bij een markant 65 kan je in 10 seconden een baal persen, bij minder dan 10 gaat de slipkoppeling/breekbout erdoor . Bij de markant 55 kan je in 14 seconden een baal persen, bij minder dan 14 seconden gaat slipkoppeling /breekbout erdoor

Dit is een voorbeeld.

Als er nog meer dingen zijn weet ik het niet welke dat zijn, maar ze zijn er ongetwijfeld.
er zijn nog andere series, die weet ik zo niet
international xl
Okee, bedankt!!
Johndeere11
@rickjd

waarom is dat gewicht zo belang rijk dan?
bart-mf
@Johndeere11
bale moete ook van het land af he, als je bale gaat perse van een kilo of 25 (zeg maar wat) word je mooi druk met het opsteken/op zolder pakken...
rickjd
@Johndeere11
@bart-mf

En als ze te licht zijn heb je weer problemen met de klant 😃
Johndeere11
@bart-mf
@rickjd

jha dat klopt maar ik pers gewoon en voel er aan hoe zwaar ze zijn en kijk hoe vast ze geperst zijn en overleg efe met de boer en die zegt dan wat hij wil!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Markant 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!