Foto van een New Holland Pers-wikkelcombi, bezig met poseren. De nieuwe roundbaler 125 klaar voor de agrotechniek in biddinghuizen, waar hij samen met net zo'n pers heen gaat. Op het moment staan ze n

New Holland Pers-wikkelcombi

danny_ford
Foto van een New Holland Pers-wikkelcombi, bezig met poseren. De nieuwe roundbaler 125 klaar voor de agrotechniek in biddinghuizen, waar hij samen met net zo'n pers heen gaat. Op het moment staan ze nog bij van engelen in nunspeet.

Reacties

meilandfan
Niet verkeert niet zo vierkant meer
driver-roy
Zier er strak uit zo
NewHollandErik
Eerste foto die ik hiervan zie, dus een primeur denk? 😛
marco steyr
Heb de eerste vrachtwagens afgeladen met machines al zien rijden 😄
danny_ford
@marco steyr
Hier ook al, van engelen heeft ook een transportbedrijf, dus new holland, vicon, stoll, storti en nog wel wat dingen zijn al langs gekomen op de oplegger.
simon369
Dit zijn de eerste vaste kamer persen (met rollen) van NH in samenwerking met Orkel.
marco steyr
@danny_ford oke, ik heb al een paar vrachtwagens zien rijden waar peecon, tulip, new holland machines en minishovels op stonden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Pers-wikkelcombi ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!