Donderdag 30 augustus 2012, ook Pronar was al aanwezig met meerdere schuiven etc. op het Agro Techniek Holland beursterrein: Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen.Op de voorgrond een Ri-Mach kuil

Pronar meerdere

JD6930
Donderdag 30 augustus 2012, ook Pronar was al aanwezig met meerdere schuiven etc. op het Agro Techniek Holland beursterrein: Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen.

Op de voorgrond een Ri-Mach kuilhapper.

Reacties

JD6930
Verplaatsen -> Pronar Meerdere
jmos
Quote @JD6930:
Verplaatsen -> Pronar Meerdere

jouw beurt.

Ri-Mach heeft toch een kuilhapperfabrikant (dit is een kuilhapper) over genomen. weet niet zo welke.
jordi 1455
Ik, JD6930 en jmos hebben dit object verplaatst van Tractoren Pronar PU-3300 (Poseren) naar Tractoren Pronar meerdere (Poseren)
JD6930
Quote @jordi 1455:
Ik, JD6930 en @jmos hebben dit object verplaatst van Tractoren Pronar PU-3300 (Poseren) naar Tractoren Pronar meerdere (Poseren)

Dank u!
jordi 1455
@JD6930 wil je deze dan een zetje geven?
JD6930
@jordi 1455

Heb hem inmiddels een stuk of 10 keer of meer verplaatst. Dus als iemand anders nog even helpt istie nu zo verplaatst. 😉
jordi 1455
@JD6930 Soms wou ik dat ik net als de admin's foto's zo kan verplaatsen, dan kan ik tf even flink uitpluizen.
JD6930
@jordi 1455

Tja, zou ik ook wel willen.

Puur en alleen omdat ik er soms zo moe van word dat als je zelf een foto of video hebt die verplaatst moet worden naar bijv. een nieuw merk en/of type of gewoon iemand wil helpen maar je tientalle keren loopt te verplaatsen zonder dat er iets gebeurd. Gewoon omdat er niet 1 iemand meer even een paar keer kan verplaatsen, terwijl je met 2 of 3 man klaar bent.

Ook omdat er sommige TF'ers zijn die zo koppig en eigenwijs zijn dat ze bijv. een foto van een mini/midi shovel niet van shovel naar het juiste type willen verplaatsen, puur omdat het een shovel is en volgens hun niet met landbouw te maken heeft, ook al worden ze haast meer in de landbouw als bijv. wegenbouw gebruikt, en bijv. andere types van dat merk of een ander merk wel onder het juiste type staan...
jordi 1455
@JD6930 dat probleem ken ik ook, verder weigeren sommige leden om de foto te verplaatsen van Same Hercules naar Same Hercules 160 terwijl Same Hercules 160 de enigste juiste is.

Verder ben ik ook een beetje beu dat trekkers die technisch en op het uiterlijk totaal verschillen op 1 hoop worden gegooid ondanks dat ze zeer makkelijk te onderscheiden zijn (neem als voorbeeld fendt 900 serie).

Verder zou het handig zijn dat er weer onderscheid wordt gemaakt tussen tractoren, zelfrijders, werktuigen en grondverzetters zodat niet alles door elkaar staat, zodat je bijvoorbeeld naar een jonh deere grondverzetter zoekt een lijst krijgt met alleen de typen van de grondverzetters in beeld krijgt en niet de trekkers, werktuigen en zelfrijders erbij. Maakt het zoeken iets makkelijker.

Het beste lijkt mij dat @tinus een paar actieve leden die de laatste tijd veel suggesties doen op.
JD6930
Quote @jordi 1455:
Verder ben ik ook een beetje beu dat trekkers die technisch en op het uiterlijk totaal verschillen op 1 hoop worden gegooid ondanks dat ze zeer makkelijk te onderscheiden zijn (neem als voorbeeld fendt 900 serie).

Bedoel je dat zoals bij John Deere ook met Premium en basis series is? Daar staat ook alles door elkaar.

Ik vindt eigenlijk dat het weer terug moet naar hoe het eerst was. Toen om JD maar als voorbeeld te noemen de Premium nog Premium was en SE of Basis SE of Basis(dus gewoon 6230 bijv.) was. En bij Fendt ook de types gewoon echt zo zijn als ze zijn, en bij NH. Ik ben het er mee eens dat het een stuk ingewikkelder is met al die gen's bijv. maar daar kunnen anderen in helpen. @Alex Miedema is bijv. een goeie in verplaatsen en weet weer bij vrachtwagens veel types, zo heb je ook mensen die veel van bijv. tractoren van bepaalde merken weten.

Ingewikkeld... Nou en? We zijn hier om elkaar te helpen, als er Fendt 716 op de motorkap staat en je weet niet bij welke generatie of uitvoering die moet staan kun je dat gewoon onder de foto vragen of bijv. in een topic als ''suggestie actie'' en helpen anderen je.

Dat maakt het een stuk overzichtelijker als nu. Nu staat alles door elkaar. Ook de keuze kunnen maken tussen tractor, grondverzetter, zelfrijder etc. zou ook fijn zijn ja.

Als er iets verplaatst moet worden, mag je het altijd zeggen. Dan help ik graag. Heb geen tijd om heel die lijst ''reacties'' iedere dag af te zoeken, maar ik help graag met verplaatsen.
jordi 1455
Quote @JD6930:
Ingewikkeld... Nou en? We zijn hier om elkaar te helpen, als er Fendt 716 op de motorkap staat en je weet niet bij welke generatie of uitvoering die moet staan kun

Dan kun je de map ik weet het niet aanmaken, er zou altijd wel iemand er in kijken.

-Van mij mogen de John Deere-Lanz onder het merk John Deere- Lanz komen.

-Lanz bulldog moet met lanz worden samen gevoegd.
- Mc-Cormick trekkers van IH moet in de map International McCormick komen.
- Trekkers met Case IH stickers moeten bij case IH staan ook al is het type ook als Case international verkocht.

Verder zou het handig zijn dat je bij fendt kan zien dat het om een farmer of Favorit gaat.

Vrachtwagenfoto's mogen wat mij betreft naar Truckfan.nl
JD6930
@jordi 1455

Tja, zo zou het mooi zijn ja, en een stuk overzichtelijker.

Ik vindt die dingen van dat het verschil niet of nauwelijks te zien is en ze daarom maar bij elkaar in één map moeten onzin. Als je dan zegt dat bijv. JD R en M serie dan ook wel bij elkaar moet als Premium en SE bij elkaar moeten ist in een keer dat die wel los van elkaar moeten omdat het compleet andere series zijn. Ja het zijn compleet andere trekkers, op de motorkap en vast wel wat meer na, maar het principe is het zelfde, de ene is de luxe versie, de andere de standaard.

Een Premium kon je ook zo luxe uitrusten als je zelf wou. Dat een 6020 (premium) een luxe versie is betekent niet dat ie altijd vooras vering heeft bijv.

Das met R en M ook, de een heeft gewoon meer opties en is luxer als de ander.

Waarom de R en M wel los van elkaar mogen en de Premium en SE of standaard(of basis of hoe men het ook wil noemen) niet vindt ik dan een beetje krom.

Vooral de argumenten dat je het verschil tussen 6020 premium en SE en 6030 Premium en standaard niet of nauwelijks kan zien vindt ik ook onzin. De 6020 premium heeft 4 ronde lampen voor en achter in de dakrand, 4 lampen in de gril(motorkap), achter int dak doorlopende cabinestijlen. De SE heeft 2 rechthoekige lampen voor en achter int dak, achter geen int dak doorlopende cabinestijlen, 2 lampen in de gril(motorkap) en zo nog wel meer denk.

De 6030 Premium heeft 4 ronde lampen met zilvere lampkap voor en vaak ook achter in de dakrand, ronde knipperlichthouders aan de cabine stijlen, groene int dak doorlopende cabine stijlen achter, een lampkap uit 1 geheel met een zilvere rand in de gril in de motorkap. 6030 standaard heeft 2 ronde lampen met zwarte lampkap voor en achter in de dakrand, rechthoekige knipperlichthouders aan de cabine stijlen, zwarte int dak doorlopende cabine stijlen achter ipv groene, 2 of 4 losse lampen in de gril in de motorkap met een zwarte rand met tussen iedere lamp een rand.

Dus genoeg uiterlijke verschillen ook nog eens, buiten de verdere verschillen. En als iemand het toch niet weet kunnen anderen helpen. Een mapje ''ik weet het niet'' is inderdaad een goed idee.

Het zou mooi zijn als de vrachtwagen foto's overgeplaatst konden worden maar dat gaat niet denk. Foto's van combinaties waarbij je meer trekker(s)/machine(s) ziet als vrachtwagen, waarbij die trekker(s)/machine(s) bijv. op een dieplader staan mogen van mij wel hier, maar de rest inderdaad op TruckFan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pronar meerdere en hebben de trefwoorden #event1196 en ath 2012 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!