Foto van een Belarus 1025, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door international956 op 09-09-2012 om 22:15:12, met 11 reacties.

Belarus 1025

1.668 foto's van @international956

international956
Foto van een Belarus 1025, bezig met poseren.

Reacties

deutzisthebest
Is dit een beetje een fijne trekker om op te rijden? want je je hoort van alles over belarus maar wat er nou waar van is.
international956
@deutzisthebest De eigenaar vind van wel. Maar hij zei ook dat niet iedereen hier zomaar fijn mee kan werken. Ze hadden een belarus hiervoor waar ze wel veel probleem mee hadden.
Brabant
Waarom dan n belarus
Zetor-Musil
Je krijgt na wat je betaald.
Zou graag zo'n Belarus op m'n erf willen zien.
burnie
Vario?????
burnie
@international956
is dat in nederland?
deutzisthebest
@Zetor-Musil

vind deze er niet heel slecht uitzien. maar is dit gewoon 4 bak met hoog laag achteruit?
international956
@burnie Ja is in nederland. (het mooie friesland) maar hij heeft gewoon schakelbak ja. Trekker staat ook altijd voor de maaier en komt er vrijwel nooit voor weg.
jmos
@international956
zo‘n situatie hebben wij ook. de deutz staat al zolang ik me kan herrineren voor een maaier. 😃 dacht dat nu nummero 5 erachter hangt. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 1025 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!