Foto van een Deutz Multitrac, bezig met poseren.Gisteren naar Meddo geweest. Veel mooie tractoren, auto's motoren, brommers en vrachtwagens gezien. Foto's van tractoren kan ik hier plaatsen. Voor de a

Deutz Multitrac

4.764 foto's van @dickt

dickt
Foto van een Deutz Multitrac, bezig met poseren.
Gisteren naar Meddo geweest. Veel mooie tractoren, auto's motoren, brommers en vrachtwagens gezien. Foto's van tractoren kan ik hier plaatsen. Voor de andere foto's kun je kijken op picasaweb.google.com/108257396064160884428/…#

Reacties

RobDeutz104
Prachtig!
Trekkerman Tom
Zeldzaam ding, erg mooi!
Deutz-Fahr
Heb eens in de boeken gelezen dat er onder Deutz licentie zo'n 192 van gebouwd zijn.
Dit aantal is destijds door Gaspart bevestigd.
Ik weet er 7 in Nederland.
Heb er zelf ook een, compleet met onder en achterhef.
Moet nog wel verder gerestaureerd worden.
Rene schut
@dickt stonden er 2 van in meddo?? of is deze foto ergens anders gemaakt heb er alleen maar 1 gezien met een zaaimachine.
dickt
@Rene schut
Deze foto is afgelopen zondag gemaakt in Meddo. Deze stond tamelijk achter in de hoek, zoals je ziet een beetje verstopt tussen twee bouwketen.
fendtfavorit10s
Iemand uit de oldtimer club hier heeft er ook eentje idd aparte verschijning
SchluterMarco
@Rene schut

Ja, er waren er twee, ik heb deze wel gezien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz Multitrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!