onze county super six met Howard kruip bak op oversize banden zeer appart zo met kruip bak.... Foto is geplaatst door RPCounty op 23-09-2012 om 14:28:50, met 7 reacties.

County Super Six

RPCounty
Onze county super six met Howard kruip bak op oversize banden zeer appart zo met kruip bak...

Reacties

Gerrit GBo
@RPCounty Zeer bijzonder inderdaad, dat de versnellingsbak al dat geweld aan kan. Hier zit toch een gewone Super Major versnellingsbak in?? Zijn de grote tandwielen op de achteras massief??
RPCounty
Nee de bak is aangepast door county. een zgn Heavy Duty bak. de kogelaagers zijn op sommige plekken vervangen door cylinderische rollagers. als je er olie in houdt gaan ze nagenoeg niet kapot.
SJB533
@RPCounty
Oversize banden zeg je. Maar als ik naar het profiel kijk, zie ik dat het anders is dan gebruikelijk. Is deze gebruikt in de bosbouw oid?
jmos
@SJB533
lijken mij ook bosbouw banden.
maar wat ik mij afvraag, kun je hier nog een beetje mee sturen?
RPCounty
Het is ook niet mijn keuze van banden, maar ze zaten er om. ik denk 1 x rond en buik aan de grond.........maar als ze grip hebben is het natuurlijk buigen of barsten
SJB533
@jmos
Tuurlijk kun je hier mee sturen 😉

Kijk maar eens, hoe de chauffeur zijn eighteen-eightyfour laat bijzwenken 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County Super Six ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!