Foto van een JCB 8250, bezig met vast zitten. Foto is geplaatst door gerben op 25-09-2012 om 14:40:28, met 14 reacties.

JCB 8250

gerben
Foto van een JCB 8250, bezig met vast zitten

Reacties

sandermiedema3
Zit mooi vast hoor
lost in a field
@gerben wie reed er ? jij of jason?
gerben
@lost in a field Een van de twee stagelopers reed op de fastrack.Ik heb eigenlijk weinig of niet met de wagens gereden,mijn werk was op de kuil.Ken jij Jason?
lost in a field
@gerben ik heb jason al bijna 1.5 jaar als vriend op facebook. Net als geoffrey... ben ook aan het wachten op de ambasade,als het goed gaat wordt jason men baas deze zomer ...
gerben
@lost in a field oke hoe lang ga je bij jason werken dan?
lost in a field
@gerben 4 maand
gerben
Dus je bent daar ook met zaaien en mais potten?
lost in a field
@gerben dat denk ik niet, ik ga halverwege juni
gerben
@lost in a field jammer dan mis je de land bewerking en en het zaaien,maar je bent er dan wel bij met combinen en mais hakselen.dit heb ik helaas niet meegemaakt wand ik ben eerder terug gegaan op 12 aug.ik ben er geweest van 24feb tot 12aug.
lost in a field
@gerben grondbewerking is spijtig dat ik dat mis maar ik heb deze keuze bewust gemaakt omdat ik het zaaien niet zo interessant vind, als er iets mis gaat heb je dat niet direct door...
gerben
@lost in a field maakt niet uit als er wat mis gaat,heb ook wel eens gehad dat een element het niet deed van de mais potter met als gevolg dat je op 10 hectare een rij mist.maakt daar niks uit.
lost in a field
@gerben 😛 10ha 😃 dat is al wat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB 8250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!