Foto van een Versatile onbekend, bezig met ploegen / eggen.Deze foto is gemaakt in de buurt van Winnipeg, Manitoba in Canada. Fotos zijn van een prototype Versatile tractractor dat eind augustus werd

Versatile Prototype

zepie57
Foto van een Versatile onbekend, bezig met ploegen / eggen.Deze foto is gemaakt in de buurt van Winnipeg, Manitoba in Canada. Fotos zijn van een prototype Versatile tractractor dat eind augustus werd getest op het land, toevallig reed ik net langs en kon een paar fotos maken van deze unieke trekker waar verder nog geen gegevens over bekend zijn, officieel.

Reacties

johndeere6100
Vind het neusje wel iets van de jd 9020/9030 serie hebben maar dat kan ook aan mij liggen
JDeerefan
@johndeere6100 en vorm van de case je hebt gelijk neus lijkt erop
ferguson-6475
Leek mij op kleine foto gewoon een rode jd toe 😛 Cabine heeft ook wel at van JD
Eric MFUF
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Versatile onbekend (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Versatile Prototype (Ploegen / Eggen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!