Foto van een New Holland LM 435 A, bezig met poseren.Paar maand terug eerste karretje.. Foto is geplaatst door Ruben-Wind op 04-10-2012 om 16:19:59, met 13 reacties.

New Holland LM 435 A

1.303 foto's van @Ruben-Wind

Ruben-Wind
Foto van een New Holland LM 435 A, bezig met poseren.
Paar maand terug eerste karretje.

Reacties

driver-roy
Netjes gestapeld 😛
dirkie ten hove
Das mooi k*$
rickjd
Haha prutsers, sorry maar dit vind k heel dom 😃
Ruben-Wind
@rickjd Overkomt de besten maar, zal jou ook nog wel over komen weet ik zeker.

Valt wel mee konden gelijk zo stapelen.
Bij de eerste kar was ik aan het goedleggen en me oom op de verrijker. Die zat te zeuren dat ik niet goed had gestapeld dus 2de kar ik op de verrijker en hij op de kar. Naja dan krijg je dit soort praktijken.
rickjd
@Ruben-Wind
, Fout
Er zit totaal geen verband in, dat is het probleem, sorry . ANders gebeurt dit niet
Ruben-Wind
@rickjd Ja dat kan wel maar dan moet je om de laag steeds de pakken in de handen hebben dat is ook niks en dan staat de verrijker er al weer met een lading pakken.
Maarja zolang er maar 1x per 5 jaar zon karretje omvalt wil ik ze niet allemaal in de handen hebben hoor.
rickjd
Ja Okee, ik heb vaak zat met 24 pakken tegelijk moeten goedleggen, alles in verband. En een hard rijdende manitou , die kan ik in me eentje net niet bijhouden.maar dan wel iedere wagen 300 pakken) wat drinken.
Ruben-Wind
@rickjd Ja en hoe zwaar zijn die pakken dan. En hebben jullie ook een trekker voor de wagen.
rickjd
Die balen wegen 20-25 kg, SOms in een natuurgebied wel 35 kg. amper te tillen . maar dat zijn uitzonderingen . meestal is er dan een trekker voor de wagen. Dat is niet thuis . Thuis wegen ze meestal 24 kg . En hebben we geen natuurgebieden
Ruben-Wind
Oke wij persen alleen maar op natuur gebied zon 35 kg dus dat vind je absoluut geen pretje als je dat allemaal goed moet leggen. De meeste wagens komen niet goed uit waardoor je dus 9 naast elkaar krijgt.
eddie
Is het wat die verreiker ?
Ruben-Wind
@eddie Naar mijn mening wel wattan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland LM 435 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!