Foto van een Vicon Folder, bezig met poseren.folder van de Vicin zelfrijdende aardappelrooier.men kon daar een eigen trekker tegen aanbouwen.

Vicon Folder

fendt 590
Foto van een Vicon Folder, bezig met poseren.folder van de Vicin zelfrijdende aardappelrooier.men kon daar een eigen trekker tegen aanbouwen.

Reacties

RobDeutz104
Prachtig zeg, nog nooit gezien
zepie57
Mooie machine, ik heb er nog mee gewerkt, er was een Fiat 750 opgebouwd.
dave 7810
Nog nooit gezien! Wel mooie uitvinding!
zepie57
Moet toch wel 30-35 jaat terug zijn, jammer dat het nooit wat is geworden.
marco steyr
Heb er wel eens gezien met een ford er opgebouwd, hier hadden ze toch ook bietenrooiers van?
SJB533
@marco steyr
Dat was waarschijnlijk een Krakeirooier. Staan wel foto's van op TF
Tom VB
Dit head ik nog niet eerder gezien. Fantastisch ! Mooi om uien mee te laden ?
JD3010
Mijn buren hadden er 30 jaar terug ook zo'n rooier.
fiatjuh
Mooi idee,een opgebouwde trekker,die je na het rooien er weer afgehaald voor het andere werk,en ook een wendbare rooier denk ik ,die scherp kan draaien
farmerstefan
Echt helemaal geweldig! je heb in ieder geval wel goed zicht op je werk. maar volgens mij ben je helemaal nergens als het wat natter is, veel te instabiel.
fendt 590
@marco steyr ze hebben ook bieten rooiers gebouwd maar die zagen er anders uit.zal eens kijken of daar wat van kan vinden.
marco steyr
@fendt 590 ik heb er een foto van gevonden in een boek van landbouwmechanisatie, zal zo eens kijken of ik hem kan uploaden.
marco steyr
@fendt 590 #p3730644

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!