Foto van een Krone Big X 500, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door fendt-412 op 12-10-2012 om 18:48:54, met 5 reacties.

Krone Big X 500

fendt-412
Foto van een Krone Big X 500, bezig met maïs hakselen.

Reacties

Johndeeretje
Gister of niet, zei je broertje al 😛
fendt-412
@Johndeeretje
ja was gister, kon mooi zo voor de regen aan 😄
JJ96
Beetje mooie maïs? Niet extreem nat zo te zien.
Nog ff hopen op mooi weer, we hadden eigenlijk ook al moeten hakselen afgelopen dagen met dat mooie weer, maar was nog niet rijp genoeg..
fendt-412
@JJ96
niet extreem? helemaal niet nat! 😄 Alleen iets gesmeer in de dammen. In het land zie je er niets van terug.
Was hier bijna rijp, alleen hoe kouder het is, des te minder snel het afrijpt. Als het snachts om en nabij 0 is en overdag 10-12 graden konden we eventueel nog wel 2week wachten voordat het pas echt rijp zou zijn. Schiet dan voor geen meter op. Hebben nu maar even op safe gespeeld. Genoeg ellende onderweg gezien in friesland richting dronten. Ben ik blij dat het zo netjes in de bult zit 😛

qua massa aardig wat meer dan vorig jaar. Stond er goed en egaal bij. Alleen denk qua kolf toch wel wat minder, 1e kolf was maar gewoontjes, en de 2e was nergens te bekennen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X 500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!