Foto van een Samsung SL 120-2, bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door husky op 13-10-2012 om 21:24:34, met 14 reacties.

Samsung SL 120-2

1.129 foto's van @husky

husky
Foto van een Samsung SL 120-2, bezig met maïs inkuilen.

Reacties

jappie-joo
Strak werk husky
husky
Ja ging van de week wel weer lekker... zolang je s'morgens tenminste geen verrijker tegenkomt...
guus hiddink
@husky Ik hoorde al zoiets
jappie-joo
Of een new holland met kipper .
onwies jagen en niet aan de kant gaan .
guus hiddink
Viel wel mee spiegel klapte al in door.de takken en Dan wil jij dat ik nog verder aan de kant ga ,bij jouw zat de ruimte t is ook een ongelukkig punt daar waar je geen kant op kant
jappie-joo
Guus: volgende keer nog harder rijden en ja ik had nog wel een meter over gelul dus.
berenkracht
Mensen rustig!! gewoon rijdenen, vooruit kijken en mekaar een x de ruimte gunnen!!
husky
@guus hiddink er was ruimte genoeg om elkaar rustig te passeren.maar als meneer met zijn verrijker verwacht dat wij met een volle vracht mais s'morgens in het donker een paar honderd meter achteruit rijden terug naar de kruising,ben je bij mij toch echt aan het verkeerde adres...
Tinus
Lijkt mij iets wat offline uitgesproken moet worden heren!
husky
@Tinus ik denk dat de betrokken personen incl mijzelf precies weten wat er voorgevallen is en het ook niet nodig is om er verder op in te gaan.Ik zal er dan ook bij deze geen woord meer aan vuil maken.
antivredo
@jappie-joo je bent een beunhaas dus veel ervaring heb je niet en Guus je moet wijzer zijn met jouw ervaring en er niet op ingaan.
husky
@antivredo ik weet niet wie jij bent,maar ik heb het idee dat jij deze account alleen hebt om te stoken...
jappie-joo
Antivredo,nee ik heb geen ervaring rij al 25 jaar mee dus ik denk dat jij niet weet waar wij over praten.ben het met husky eens maar ik weet wel wie jij bent.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Samsung SL 120-2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!