Foto van een HoverTrack met oplegger, bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door masseyfergusonner op 15-10-2012 om 19:18:31, met 12 reacties.

HoverTrack met oplegger

masseyfergusonner
Foto van een HoverTrack met oplegger, bezig met maïs inkuilen.

Reacties

bas930
Dat is een flinke droog weer bak zeker, of zijn die banden nog aardig breed?
steven 8540
Ziet er goed uit
masseyfergusonner
@bas930 Is droog weer bak ja 😛, maar de banden zijn nog best breed, toen kon je de orderregel mee in t land rijden!
Renze
Met deze combinatie hoef je bij ons niet aan te komen, ze kwamen afgelopen week met een 12 tonner met 200pk ervoor net aan van het land. De wielen zijn veel te klein, die gaan bulldozeren.
woutercase
@masseyfergusonner Hoeveel ton kan daar in?
masseyfergusonner
@Renze okee, hiet ook niet hoor, maar is 2 weken geleden geweest, de dag dr na lag dr een vijver in t land:p
gewoon op t juiste moment de juiste beslisingen nemen 😉
masseyfergusonner
@woutercase 55 kuub, 30 ton mais, totaal weegt hij meer dan 50 ton
Renze
Quote @bas930:
dat is een flinke droog weer bak zeker
Ben ik het helemaal mee eens. Hier reden ze met langdurig droog weer ook wel met de 6x4 containerauto in het land voor een paar jaar terug, maar nu rijden ze de twaalftonners halfvol met 200pk ervoor.
masseyfergusonner
@Renze okee, is wel zo verstandig, maar hoe brede banden onder trekker en kipper, en hoe grote kipper, beter weinig pk met brede banden en kleine kipper dan, dan veel pk en smalle banden
Renze
@masseyfergusonner als je boven KUNT blijven ben je brede banden nodig. Als je erdoor gaat, moet je met brede banden alleen maar meer modder opzij drukken en heb je meer aan iets smallere, hoge banden zodat de oploophoek kleiner is. Deze landbouwtrucks hebben allemaal te kleine banden om iets te beginnen zonder dat alle wielen aangedreven zijn.
masseyfergusonner
@Renze dat is zo ja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de HoverTrack met oplegger ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!