Foto van een Onbekend Tractor.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 16-10-2012 om 18:41:31, met 7 reacties.

Carraro 3500

jordi 1455
Foto van een Onbekend Tractor.

Reacties

DB_jansen
Ik weet zeker dat je wel weet welk type + merk dit is, je hebt hem een jaar geleden ook al op de foto gezet 😉, trouwens je hebt altijd een irritante witte vage vlek op je foto's 😞
jordi 1455
@DB_jansen
de lens zou wel smerig zijn denk ik of beschadigd.
dickt
Ik, DB_jansen en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Tractor naar Tractoren Carraro 3500 (Poseren)
dickt
@DB_jansen
De Carraro map werkt niet, net als de Allis Chalmers map. Daarom moeten die merken op deze manier tot het probleem met de mappen is opgelost.
Je kunt geen nieuwe foto's plaatsen in deze mappen, maar wel als Onbekend-onbekend en dan verplaatsen.
Beetje omslachtig.
DB_jansen
@dickt Ow haha, ja idd beetje onhandig.
dickt
@jordi 1455 @DB_jansen
Ik denk dat die witte vlek komt door de zon. Ze zitten alleen op de foto's van de Smoks Hanne Rit 2012 die tegen de zon in zijn genomen. Het zonnetje kwam er lekker door zondagmorgen bij het opstellen voor de rit en ik zie dat alle foto's die naar het oosten zijn genomen deze vlek hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Carraro 3500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!