Foto van een Fiat 50 CI, bezig met poseren. Tijdens het Flaeijelfeest in Oudehorne/Nieuwehorne.Even verplaatsen naar Fiat 50 CI a.u.b.

Fiat 50 CI

Trekkerman Tom
Foto van een Fiat 50 CI, bezig met poseren. Tijdens het Flaeijelfeest in Oudehorne/Nieuwehorne.

Even verplaatsen naar Fiat 50 CI a.u.b.

Reacties

brother3428
Dit is een OM 50 CI,
Wel een hele mooie!
Trekkerman Tom
@brother3428 Zeker een mooie, maar zowel op de motorkap als op het bordje staat Fiat, of heeft OM deze bulldozerconversie gebaseerd op een Fiat?
brother3428
@Trekkerman Tom OM is een 100 % italiaans merk dat in 1933 al door FIAT is overgenomen, deze 50 ci heeft een echte OM neusfront, (logo staat ook voorop de neus) de FIAT 50 c bestaat ook maar heeft een heel andere neus! De motoren van een OM zijn beresterk en zijn nog jarenlang door FIAT gebruikt! Deze OM 50 ci is dus eigenlijk gebouwd door FIAT met nog heel veel OM techniek erin, die ook nog veel in de rups uitvoeringen van FIAT trekkers werd gebruikt!
jim353
Ik, Trekkerman Tom en manus hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat Onbekend (Poseren) naar Tractoren Fiat 50 CI (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 50 CI ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!