Foto van een Buhler Versatile 2210 Genesis bij een dealer in Morden, Manitoba, Canada. Foto is geplaatst door zepie57 op 18-10-2012 om 22:05:38, met 11 reacties.

Versatile Genesis 2210

zepie57
Foto van een Buhler Versatile 2210 Genesis bij een dealer in Morden, Manitoba, Canada

Reacties

hulk duckstad
Net een nh 70 serie
Hurli356
@hulk duckstad Heeft ook nauwe banden met NH geloof ik, heb er wel meer gezien waarbij ik eerst dacht dat ik een NH zag.
SJB533
@hulk duckstad
@Hurli356
Is gebouwd in de fabriek die Ford ooit kocht: de Versatile-fabriek in Winnipeg, Manitoba, CA 😉 Moest Fiat in 1999/2000 verkopen. Dit kwam er uit voort 😉
Hurli356
@SJB533 Maar de banden met NH zijn geloof ik nog wel aanwezig.. De overeenkomsten zijn anders TE toevallig.
fendt-412
Het is dezelfde trekker als de NH en fiat versie, alleen hier ligt een cummins motor in ipv een FPT.
mwissels

is nu helemaal in handen van rostselmash , en die benutten dat om hun nieuwe acros en torum combines op de canadese en vs markt te brengen . en het ziet er naar uit dat het lukt .
Tom VB
Kijk een Landini Starland !
SJB533
@Tom VB
Totaal niet! Dat was een oudere serie 😉
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Versatile onbekend (Poseren) naar Tractoren Versatile Genesis 2210 (Poseren)
Hurli356
Quote @SJB533:
Is gebouwd in de fabriek die Ford ooit kocht: de Versatile-fabriek in Winnipeg, Manitoba, CA Moest Fiat in 1999/2000 verkopen. Dit kwam er uit voort

Klopt ja, was de overname eis, moesten ze een x aantal fabrieken afstoten. Hierbij is de fabriek in Winnipeg afgestoten --> werd dus Buhler die er al jarenlang van droomde z'n eigen merk te hebben.
Bovendien moest Case IH de hele MX lijn afstoten. Dit resulteerde in de herintroductie van MC Cormick die deze MX serie nog heeft doorgebouwd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile Genesis 2210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!