Zoals de Favorit 614S er nu bij staat. Na een hoop draai- en freeswerk, nieuwe onderdelen en een lege portomonnee weer in opbouwende fase. In versnellingsbak zijn hoop delen nieuw gekomen, nieuwe pric

Fendt 614s

Fendt_favorit
Zoals de Favorit 614S er nu bij staat. Na een hoop draai- en freeswerk, nieuwe onderdelen en een lege portomonnee weer in opbouwende fase. In versnellingsbak zijn hoop delen nieuw gekomen, nieuwe price-as delen erin (allemaal na laten maken, nieuw of 2e hands niet te krijgen), nieuwe koppeling komt erin enz. Nu bovenste as met tandwielen (groepenschakeling) nog vast zetten, staan onderste ook weer op zijn plaats, en dan kan de deksel er voor weer tegen.

Reacties

lindehydrocart30
Mooi werk zo! 😃 word wel wat 😛
boerekebart
Een zeer bekend zicht, zo zag de 611 black beauty er ong een 10 maanden geleden ook uit 😃
Fendt_favorit
@boerekebart

Jaa, alleen is die met cabine of niet? Deze wordt gewoon de originele kleur.
boerekebart
@Fendt_favorit
die heeft ind een kabine, maar die is er afgegaan, we hadden em denk ik zo kaal als jou, hoor 😉
Fendttrisixfan
Quote @Fendt_favorit:
Na een hoop draai- en freeswerk, nieuwe onderdelen en een lege portomonnee weer in opbouwende fase. In versnellingsbak zijn hoop delen nieuw gekomen, nieuwe price-as delen erin (allemaal na laten maken, nieuw of 2e hands niet te krijgen)

ik kan wel aan originele nieuwe en gebruikte delen geraken voor de versnellingsbak 😉
Fendt_favorit
@Fendttrisixfan

Er zijn delen leverbaar, maar lang niet alles 😉.
Fendttrisixfan
@Fendt_favorit
maar ik kan wel aan alles geraken 😉
Fendt_favorit
@Fendttrisixfan

Ik heb ze nu ook, en denk goedkoper dan via officiele (dealer) weg. Kan goed zijn dat het nog uit een of ander magazijn komt, nieuw wordt het niet meer gemaakt, tenminste, price-as delen niet. Synchromeshringen enz kun je nog gewoon krijgen.
Arrie94
@Fendt_favorit Hoe is het nu met dit project, al weer verder gekomen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!