Foto van een Mc-Cormick vorkjesschudder, bezig met poseren. Alweer wat werk derbij. :Dhttp://www.mccormickihc.tk

Mc-Cormick Hooikeerder

367 foto's van @IHC-power

IHC-power
Foto van een Mc-Cormick vorkjesschudder, bezig met poseren. Alweer wat werk derbij. 😃
mccormickihc.tk/

Reacties

guy
Wij hebben een International combinehark; werkt mooi!
Denk dat onze hooikeerder (zoals deze), een Fahr is, maar dan wel bestemd voor het paard, zoals deze toch?
IHC-power
@guy ja die hooikeerders werken prima! 😄 Ik denk dat deze idd oorspronkelijk ook voor het paard bedoeld was. Maar is aan de roest te zien toch ook al een hele tijd omgebouwd voor gebruik achter een trekker. 😄
guy
@IHC-power

Ja, er zijn er veel omgebouwd voor de trekker, maar dan gingen ze niet lang meer mee omdat de snelheid te hoog was, en te geforceerd. Deze van ons hier heeft mn pa ergens op de kop getikt, werkt heel prima hoor, de IH stickers kleven er nog op!
IHC-power
@guy das mooi! 😄 Wij hebben ook nog 2 van die IH hooikeerders staan. 1 is omgebouwd naar trekker gebruik, maar bij de andere zijn de borgen voor het paard er nog bij. 😄 Zijn ook in veel verschillende types en maten gemaakt.
guy
@IHC-power

Kan je wel zeggen, hebben nog wat paardenmateriaal staan, verschillende ploegen, stoppelploeg, schovel, zaaimachine, cultivator, eg... Een mens doet dat niet weg he, zonde is dat, want je vind het steeds minder en minder.
jim353
...
IHC-power
@jim353 mooi dat die nog bewaard gebleven is!!
jim353
Ja we hooien er gewoon mee werkt als de beste!
IHC-power
@jim353 dat geloof ik graag. Al zal dat bij deze nog even duren. Zit volledig vast dus moet volledig uit mekaar gehaald worden eerst. 😄
jim353
Is hier een paar jaar geleden gebeurd
mestyle
Wij hebben er ook nog een moet alleen nog opgeknapt worden, samen met een korfjes hark

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick Hooikeerder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!