Foto van een Fendt 611, bezig met maïs hakselen.Bijna net echt..... Foto is geplaatst door Joop3 op 21-10-2012 om 22:52:32, met 14 reacties.

Fendt 611

Joop3
Foto van een Fendt 611, bezig met maïs hakselen.
Bijna net echt....

Reacties

ford5000
Wel een mooie combi, maar ik denk dat die 115 paarden snel op de knietjes gaan als ze mais zien.
sebas deutz150
Heb je korrelkneuzer afgeschreven of is het een meer jaren project?
Joop3
@ford5000 @Allrad durft niet. 😞
Volgens mij moeten we het gewoon een keer proberen. De versnellingsbak heeft aardig keuzemogelijkheden achteruit, dus het moet wel kunnen. Bovendien heeft de bedrijfsbuffel maar 120 pk, en qua rijsnelheid doet die weinig onder voor de 1600, in elk geval niet als de nokkenkoppeling niet nieuw meer is.
Joop3
@sebas deutz150 Ligt een nieuwe in de schuur.... Maar de resultaten met beukerplaat zijn ook boven verwachting goed. We zien wel wat het wordt.
SJB533
Quote @Joop3:
Bijna net echt....

Ben ik met je eens. Wellicht wel om een andere reden. Desondanks lijkt me dit wel een combi waar ik voor een dag (of 4 :D) best mee zou willen werken! Overigens gaat voorgaande zin ook op voor jouw eigen combinatie 😉
sebas deutz150
@Joop3
Wij willen er beukplaten er uit gooien zit bij jou in het hakselrad een gladde slijtplaten tegen de buitenkant? Het stuk waar het hakselrad de maïs naar boven gooit zit bij ons nu ook een gat in gesleten
Joop3
@sebas deutz150 Zit een gladde plaat in. Ik zou die gladde plaat wel een keer vervangen als ik jullie was, anders gaat hij met het huis aan het opeten....
De gladde platen zijn overigens ook te vervangen door extra beukerplaten. Ik vind het resultaat met alleen de onderste beukerplaat echter al boven verwachting. Bovendien vreet zo'n hele rij beukerplaten aardig vermogen, heb ik het idee.
sebas deutz150
Wij hebben die extra beukplaten en ik wil ze er uit de Fransman kan tussen de 0.5 en 1km/u harder rijden zonder beukplaten want die heeft één dichte slijtplaat die bijna 180 graden van het hakselrad beschermt dus daar kan geen beukplaat zo in
Joop3
@sebas deutz150 Zonder die onderste beukerplaat zie ik niet zitten... Moet je bij de Duitser de 2 lange beukerplaten aan de zijkant er uit halen, en door een metaalbedrijf na laten maken zonder gaten, in een hoogwaardig materiaal, als ze niet meer te krijgen zijn bij Lely, of erg duur zijn.
sebas deutz150
Ik zal het eens overleggen met mijn vader.
NHtvt135
Mooie combi!
woutercase
Mooie combi zo
Allrad
@sebas deutz150 Als ik jullie was zou ik elk jaar met schoonmaken die platen er uit halen. Zo kan de boel opdrogen, zodat het huis niet ongemerkt wordt opgegeten door de boktor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 611 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!