Foto van een Holaras Uienrooier, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door marco steyr op 05-11-2012 om 19:55:00, met 22 reacties.

Holaras uienlader

marco steyr
Foto van een Holaras Uienrooier, bezig met poseren.

Reacties

marco steyr
Ff verplaatsen naar holaras uienlader
lindehydrocart30
.
marco steyr
Oh??? 😃
JD3010
Ik, marco steyr en lindehydrocart30 hebben dit object verplaatst van Tractoren Holaras Uienrooier (Poseren) naar Tractoren Holaras uienlader (Poseren)
JD3010
@marco steyr Die staat zeker bij Tolhoek. Hebben ze die daar nog gebruikt?
marco steyr
@JD3010 klopt, staat bij tolhoek. weet niet of ze hem gebruikt hebben
claasxerion3800
Ik heb gehoord dat de machine geen capaciteit heeft om dat alles zo ver om hoog moet
marco steyr
@claasxerion3800 is gelul, er moeten kleine aanpassingen gedaan worden aan de egelband, dan word hij weer getest en als hij dan goed werkt gaat hij waarschijnlijk in productie. maar ik beloof niets 😉
claasxerion3800
Hij heeeft toevalig bij ons in de regio gelopen heb hier hele andere dingen gehoord dat het weinig bijzonders is
marco steyr
@claasxerion3800 dan kopen ze daar toch een amac ofzo 😉
newholland6640
@claasxerion3800

Je woont zeker in belgie 😃 ?
claasxerion3800
Nee brabant
agrotronfan
Volgens mij heb je met deze machine nooit zoveel capaciteit als je met een amac e2 kunt halen en met een een e2 bespaar je ook nog eens een hoop geld.
marco steyr
@agrotronfan ja, maar zo'n e2 is al een oud ding, deze heeft alles hydrolisch aangedreven, gestuurde as en dissel, enz. dus duurder is hij altijd. ik zou ook niet weten waarom je geen capaciteit heb met dit ding, met een paar kleine aanpassingen werkt dit ding perfect.
JD3010
Quote @marco steyr:
ja, maar zo'n e2 is al een oud ding
Maar die kunnen nog veel ouder worden. Het zijn mooie, eenvoudige laders.
marco steyr
@JD3010 maar als je af en toe ziet hoe er mee om gegaan word.....
agrotronfan
@marco steyr wij rijden zelf namelijk ook met een e2 maar als we ons best doen rijden wij elke dag 1cel vol dat is toch 800ton ik geloof nooit dat je dit met deze rooier haalt omdat de uien veelste stijl omhoog gaan dat kost gewoon capaciteit en de afvoer is ook te smal
marco steyr
@agrotronfan je mist met deze lader capaciteit omdat de meeneemmat aan de voorkant niet kan bewegen en dus bij een dik zwad vastloopt, maar dat word aangepast door holaras. en de afvoer is echt niet smaller dan een amac e2!
agrotronfan
@marco steyr toch blijft deze machine te stijl en dat kost gewoon capaciteit als het droog is met uienladen kunnen wij 11km/h rijden dat ga je met deze machine niet redden wij rijden met een afvoer van 1,20m op de e2 en dan ook nog iets schuin geplaatst zodat de hele mat vol komt te liggen bij onze 2rijige uienlader zit zelfs een afvoer van 1,40m
Boerenjongen16
@claasxerion3800 Dan heb je de verkeerde woorden uit de verkeerde mond gehoord. Is een ware capaciteits machine! Geloof mij maar... in/ op voer moest nog op aantal dingen worden verbeterd, half volgend jaar kwam tie in productie dacht ik.

Meer: trekkertrekker.nl/primeur-prototype-holaras-uienla…
marco steyr
@Boerenjongen16 kijk, eindelijk iemand die het begrijpt 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras uienlader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!